Alles over Redie

Modulaire ijssalon op IJsVak-Beurs

Modulaire ijssalon op IJsVak-Beurs

Bezoekers van de IJsVak-Beurs krijgen een uit kant-en-klare modules opgebouwde ijssalon te zien. De beurs vindt morgen en overmorgen, 2 en 3 februari, plaats in Uden.

De winkel van Patisserie De Rouw in Vught. Foto: Koevering Koeling

Vitrine Koevering maakt kunstwerken van gebakjes Patisserie De Rouw

'Wat een fantastische display van taarten, gebak en worstenbroodjes', zei een radioverslaggever toen hij onlangs op zijn zoektocht naar de bakkerij van de toekomst patisserie De Rouw in Vught binnenstapte. Bij Koevering Koeling heeft een intensief voortraject plaatsgevonden om deze uitstraling te creëren.

Foto: Redie

Bakkerij Schellens kiest voor Switch Me!-concept van Redie

Twee nieuwe filialen van de Brabantse bakkerijketen Schellens zijn ingericht volgens Switch Me!, het nieuwe flexibele winkelinterieurconcept ontwikkeld door Redie Totaalinrichting. Het betreft de nieuwe winkel van Schellens in Tilburg en één in een vestiging in de ontbijtzaal van het Van der Valk Hotel in Eindhoven, de eerste 'instore-bakkerij' van de keten.

Bij Robèrt trekt veel toeloop. Foto: Bert Jansen

Redie introduceert flexibel winkelinterieur op Bakkersvak

Redie Totaalinrichting uit Oirschot introduceert tijdens de Bakkersvak, op zondag 8 en maandag 9 maart in Autotron Rosmalen, met Switch Me! zijn nieuwe, flexibele winkelinterieurconcept. Met Switch Me! kan de presentatie van patisserie- en boulangerieproducten in een handomdraai worden aangepast op het assortiment van dat moment.

Foto: Bert Jansen

Redie presenteert Switch Me! tijdens pre-beursevenement

Vooruitlopend op de BakkersVak op 8 en 9 maart in Rosmalen, heeft Redie Interieurs een pre-beursevenement gehouden bij Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. In de nieuwe zaak van Meester Boulanger en Meester Patissier, Bij Robèrt, maakten belangstellenden onder de noemer 'Bakkers onder elkaar' kennis met Switch Me!, het nieuwe winkelconcept van Redie Interieurs.

Paul van Pelt van BakePlus in één van de drie stands van de groothandel. 'Van ijs tot omzet', zegt Van Pelt als hij de activiteiten van de leverancier beschrijft.

Smaak van oreo, candybars en kinder bueno trend op IJsVak Beurs

Het theater Markant in Uden was deze week het trefpunt voor ambachtelijke ijsbereiders. Hier werd de door de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders (VAIJ) georganiseerde IJsVak Beurs 2015 gehouden. Trend zijn vooral de zoete smaken van snoep, zoals nougat, oreo en candy crush.

Metamorfose bij De Reijsende Man

Metamorfose bij De Reijsende Man

Henk Jan Liebrand was de hoge gebakskoelingen in zijn zaak beu. Gebak staat onder druk in tijden van crisis en lege schappen zijn geen gezicht. 'Toen hebben we de héle zaak maar op de schop genomen.

Boulangerie Paulissen wordt vandaag officieel geopend voor klanten. Gisteren was de receptie voor genodigden. Foto's: Paulissen

Paulissen Boulangerie opent negende filiaal

Paulissen Bakkerijen heeft zijn negende filiaal in het voormalig pand van de Rabobank in winkelcentrum De Leim, Heer-Maastricht (Zuid-Limburg) geopend. De winkel kent een volledig nieuw concept en opent onder de naam Paulissen Boulangerie haar deuren. Zeven dagen in de week zal de aangename geur van vers brood in De Leim opstijgen.

Bakker De Reijsende Man haakt in op toerisme

Bakker De Reijsende Man haakt in op toerisme

Bakker De Reijsende man in Oirschot is vernieuwd. Het was nodig omdat de functie van zijn bedrijf noodgedwongen is veranderd. Toeristen komen nu veelvuldig over de vloer.

http://www.bakkerswereld.nl/nieuws/achtste-winkel-voor-klink-englebert-9361.html

...

Klink & Englebert heeft een tweede winkel in Den Haag geopend, de achtste in totaal.