
Crème Brûlée is ‘dé smaak voor de feestdagen’ - dit recept sluit...
Zeelandia dicht dé smaak van de feestdagen toe aan Crème Brûlée. ‘Daarmee is het altijd feest; de ultieme smaak voor de feestdagen’, vertelt Don...
Zeelandia dicht dé smaak van de feestdagen toe aan Crème Brûlée. ‘Daarmee is het altijd feest; de ultieme smaak voor de feestdagen’, vertelt Don...
Wat gebeurt er als je toonaangevende (banket)bakkers, chef-koks en culinair bevlogen foodies vraagt een gerecht te bedenken voor museaal serviesgoed?...
Het van oorsprong Franse Handboek patisserie verschijnt in een Nederlandse vertaling. 'Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Professionals en...
Rosanne Buitenhuis (Bakkerij Oonk) maakt de beste aardbeienslof van Nederland. Het is de tweede keer dat de wedstrijd is gehouden en het evenement...
Consumenten hechten steeds meer waarde aan de herkomst van producten, signaleert patissier Jurgen Koens. Wat dit betreft laten banketbakkers volgens...
Consumenten gunnen zichzelf door de pandemie vaker een zoet verwenmoment om even te ontsnappen uit de werkelijkheid, merkt Merel Roes van Dawn Foods....
Desembrood is voor iedere bakker een mooie aanvulling op het assortiment. Er moet echter niet te licht gedacht worden over de productie. ‘En bakkers...
De zussen Henny en Betty Feenstra hebben samen het Fries Bakboek geschreven. Het boek staat boordevol zoete recepten uit de Friese bakkerstraditie,...
Tijdens workshops merkte bakker Roel Peeters, eigenaar van Bakker Peeters in Kessel, dat deelnemers het best lastig vonden om een goed vlaaideeg te...
In de afgelopen jaren zijn er verschillende wetswijzigingen geweest omtrent productspecificatie. Recepten handmatig bijhouden op receptenkaarten, in...