Alles over Rabobank

Foto: Shutterstock

Paaseitjes dit jaar duurder vanwege hoge suiker- en cacaoprijzen

(Update) Paaseitjes en andere chocoladeproducten die nu in de schappen liggen, zijn duurder geworden. Economen van ABN Amro, RaboResearch en ING...

Foto: Ton Kastermans

Foodinflatie: fabrikanten en retail sluiten vaker kortlopende...

Fabrikanten en supermarkten sluiten steeds vaker contracten af met een korte looptijd. Daarin staan steeds vaker clausules die het voor fabrikanten...

Rabo-specialist Schreijen: 'De ene bakker is de andere niet'

Rabo-specialist Schreijen: 'De ene bakker is de andere niet'

De oorlog in Oekraïne heeft een grote impact op de Nederlandse voedingsindustrie. Ook bakkers krijgen het flink voor de kiezen, want zowel bakgraan...

Het Echte Bakkersgilde en Rabobank hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Echte Bakkersgilde sluit partnership met Rabobank

Het Echte Bakkersgilde en Rabobank hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Daardoor profiteren leden van het Gilde collectief van lagere...

Foto: archief Bakkerswereld

Rabobank: 'Betere speciaalzaak profiteert, maar er is een keerzijde'

De betere speciaalzaak, zoals de bakker en slager, profiteert van de coronacrisis, zo staat te lezen in de sectorprognoses van de Rabobank. Toch is...

Bakery Nexus, Foodbase en Rabo dagen bakkers uit op Bakkersvak

Bakery Nexus, Foodbase en Rabo dagen bakkers uit op Bakkersvak

Speel je troefkaart op Bakkersvak. Met die slogan dagen Bakery Nexus, Foodbase en Rabobank bezoekers van de beurs in Gorinchem uit om na te denken...

Minister Carola Schouten (LNV) en Wiebe Draijer (Rabobank) nemen een manshoge foody-bag in ontvangst van chef-kok en boegbeeld van de challenge, Estée Strooker.

757.775 euro en 75.240 kilo bespaard tijdens Food Waste Challenge

De Food Waste Challenge heeft in totaal €757.775 euro en 75.240 kilo aan besparing opgeleverd door de deelnemers. Dat is bekendgemaakt tijdens de...

Finale Food Waste Challenge op de Horecava

Finale Food Waste Challenge op de Horecava

De finale van de Food Waste Challenge vindt op maandag 13 januari plaats op de Horecava. De Food Waste Challenge is de eerste grootschalige campagne...

De deelnemende horecaondernemers aan de Food Waste Challenge hebben zich gecommitteerd om hun voedselverspilling te meten en structureel met oplossingen tegen verspilling aan de slag te gaan.

Brasserie 2050 strijkt neer op Horecava

Brasserie 2050 van de Rabobank strijkt van 13 tot en met 16 januari 2020 voor het eerst neer tijdens de Horecava in de RAI Amsterdam. In het...

Food Valley NL en Rabobank starten programma om start-ups te helpen met opschaling

Food Valley NL en Rabobank starten programma om start-ups te helpen...

Het programma ScaleUpFood van Rabobank, Food Valley en ScaleUpNation ondersteunt beginnende voedingsmiddelenbedrijven om verder te groeien. Scale-ups...