Alles over processing

Bakken door te koelen - een vacuüm gekoeld product zakt niet meer...
Vacuüm koelen zorgt ervoor dat brood dat uit de oven komt zijn vorm en volume behoudt, een krokantere korst krijgt en een zeer malse kruim. De...

HAS start trainingen Zout- en suikerverlaging en Industriële processen
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen begint in maart met de cursus Kennismaking met productieprocessen, die 5 dagdelen duurt. Op 12 maart vindt...

Kaak Group pakt uit op IBA met Smart Baking Experience
Kaak Group pakt groots uit op de IBA 2018 in München. En met een reden. Want de turn key-specialist uit het Gelderse Terborg, heeft een belofte in te...

Top bv biedt ervaren techneuten voor mkb
Het tekort aan hoogopgeleid technisch personeel raakt ook de levensmiddelensector in het mkb. Top bv uit Wageningen springt hier met zijn...
Presentatie Oververhitte Stoom Processing bakkerijsector
ZEIST - TNO heeft samen met acht bakkersbedrijven nader onderzoek gedaan naar Oververhitte Stoom Processing bakkerijsector. De uitkomsten van de...