Grow Recruitment
Behoefte aan pizzakennis blijft hot: tweede event voor profs op de rol
Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseert Pizza Profs opnieuw het Pizza Inspiratie Event. Het programma biedt onder meer demonstraties...
Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseert Pizza Profs opnieuw het Pizza Inspiratie Event. Het programma biedt onder meer demonstraties...
Pizza! Van het Boulangerie Team, gemaakt naar origineel Italiaans recept, tijdens een wedstrijd in het hol van de leeuw. Italië, want daar moet je...
Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en...
De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt internationale allure. De Italiaanse...
Pizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 24 oktober het allereerste Pizza Inspiratie Event...
Pizza Hut Japan biedt vanaf komende week ook pizzabodems op basis van rijst aan. De nieuwe gerechten zijn mede ingegeven door de torenhoge...
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
De gezonde en lekkere Italiaanse pizza weer laten 'shinen' in Nederland. Dat is de missie van Marcel Losekoot. In de zomer van 2021 publiceerde...
Samen met De Lekkerste Wedstrijden organiseert Pizza Profs op de Horecava in Amsterdam een krachtmeting voor professionele pizzaiolo's. Vanaf medio...
Het landelijke vakplatform Pizza Profs gaat op 1 februari van start. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren...