
De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt internationale allure. De Italiaanse...
De eerste editie van het Nationaal Kampioenschap Pizza Bakken 2023 op 10 januari tijdens de Horecava krijgt internationale allure. De Italiaanse...
Pizza Profs, het platform voor alle professionele pizzabakkers in Nederland, organiseert op maandag 24 oktober het allereerste Pizza Inspiratie Event...
Pizza Hut Japan biedt vanaf komende week ook pizzabodems op basis van rijst aan. De nieuwe gerechten zijn mede ingegeven door de torenhoge...
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
De gezonde en lekkere Italiaanse pizza weer laten ‘shinen’ in Nederland. Dat is de missie van Marcel Losekoot. In de zomer van 2021 publiceerde...
Samen met De Lekkerste Wedstrijden organiseert Pizza Profs op de Horecava in Amsterdam een krachtmeting voor professionele pizzaiolo’s. Vanaf medio...
Het landelijke vakplatform Pizza Profs gaat op 1 februari van start. Doel is om alle pizzaprofessionals online met elkaar te verbinden, te inspireren...
Drie Utrechtse horecaondernemers bundelen de komende periode hun krachten om sterker te staan in de anderhalvemetersamenleving. Kaffeetaria gaat...
De donuts van Dunkin’ zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij de Nederlandse pizzaketen van New York Pizza. Het gaat om de twee populairste donuts van de...
Domino’s heeft afgelopen weekend haar nieuwste pizza onthuld: de choco-lotta pizza. Deze is gemaakt met echte Belgische chocolade van het merk...