
Leren van elkaar: Bakkracht vraagt aandacht voor harde en zachte...
Leren van elkaar en die kennis beter benutten, zowel als het gaat om harde als zachte vaardigheden. Het zijn enkele conclusies die te trekken zijn...
Leren van elkaar en die kennis beter benutten, zowel als het gaat om harde als zachte vaardigheden. Het zijn enkele conclusies die te trekken zijn...
Wat de Gouden Kalveren zijn in de filmindustrie, is de Gouden Schieter voor Echte Bakkers. Gommans, De Echte Bakker, sleept deze felbegeerde...
Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...
Voor de tweede keer op rij heeft Jesse Eekhout van Firma van Buiten goud gewonnen in de wedstrijd om het broodje Lekker Anders. Jesse creëerde...
Komt de stoom ook bij u uit de oren? De decembermaand is niet alleen in de branche, maar ook bij onze vakopleidingen Brood en Banket zonder twijfel...
De kosten stijgen en dat maakt dat de exploitatie opnieuw moet worden bekeken. Inkoop en kosten moeten opnieuw in een sluitende verhouding tot de...
Hoe kom je aan gemotiveerd en goed opgeleid personeel en hoe houd je deze medewerkers vast? Hoe zorg je voor een fijne werksfeer waar ruimte is voor...
Sasindaran Sasikala is 24 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee chihuahua’s in Joure. Hij volgde de opleiding International Business aan de...
Adrie Hirdes stopt ermee. In 1972 begon hij zijn werkzame leven als bakker en enkele weken geleden zwaaide hij af. De ervaren rot in het vak leidde...
'In 2022 is de bakkerijsector veel in het nieuws geweest. Dat waren niet altijd positieve berichten. Gelukkig bestaat het overgrote gedeelte van de...