
Speciaal voor een jubileumuitgave van Keramiekmuseum Princessehof stelde patissier Cees Holtkamp een koekjeskwartet samen. Dat bestaat uit Friese...
Speciaal voor een jubileumuitgave van Keramiekmuseum Princessehof stelde patissier Cees Holtkamp een koekjeskwartet samen. Dat bestaat uit Friese...
Wat gebeurt er als je toonaangevende (banket)bakkers, chef-koks en culinair bevlogen foodies vraagt een gerecht te bedenken voor museaal serviesgoed?...
Het van oorsprong Franse Handboek patisserie verschijnt in een Nederlandse vertaling. 'Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Professionals en...
In de uitzending van Keuringsdienst van Waarde werd gisteren aandacht besteed aan banketbakkersroom. Volgens het programma gebruikt het grootste deel...
Het is een jaar geleden dat Jordy Cambach liet zien hoe hij de Lammetjes-quadrille maakt. Ieder jaar gaan er zo’n honderd over de toonbank bij...
Krokettenliefhebbers en krokettenbakkers maken zich op voor Nationale Krokettendag. Hoewel corona veel ondernemers hoofdbrekens bezorgt, wordt er...
Een boek over brood van Issa Niemeijer Brown verschijnt 10 september bij uitgeverij Brandt. In dit boek deelt Issa Niemeijer Brown, van de bekende...
De Holtkamp kalfscroquet viert zijn 50e verjaardag. Begonnen als typisch Amsterdams lekkernij, is het product inmiddels verkrijgbaar in binnen- en...
Jaimelynn Meerwijk is de Beste taartopmaker van Amsterdam. De basisschoolleerlinge won de wedstrijd om de beste taartopmaker, die De Culinaire...
In slechts 7 maanden tijd zijn er een half miljoen Eberhardjes verkocht. Het koekje, vernoemt naar oud-burgemeester Eberhard van der Laan, werd door...