
11 Tips voor het paasassortiment van 2023: verbeter je vertrouwde...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten en vooral het ei staat in de...
Patisserie de Rouw in Vught heeft een bijzondere nieuwe creatie aan het assortiment toegevoegd. Het chocoladekunstwerk L’Art de Vivre symboliseert...
Holland & Barrett biedt dit jaar vegan paaseitjes in drie varianten aan. Het bedrijf vindt het belangrijk dat iedereen van de smakelijke chocolaatjes...
Barry Callebaut Nederland heeft diverse trendy recepten voor Pasen online gezet, waar banketbakkers ideeën uit kunnen halen om vooral ook de jonge...
Het coronavirus heeft een aantal trends versterkt. Dat heeft ook zijn weerslag op Pasen. Dit jaar zien we veel kleine lekkernijen, zoals mini-pastry,...
Bakkerij Oonk in Enschede maakte een aantal jaar geleden voor Bakkerswereld deze panettone voor Pasen. Het robuust ogende brood is een mooie...
Carlz introduceerde vorig jaar met succes Hollandse Paasballen als tegenhanger van de Paaseitjes. Nu is er een nieuwe variant bijgekomen: Paasballen...
Bakkers die deelnemen aan de BakkerijMonitor hebben in de maand april 2021 hun omzet met 12% zien toenemen. Hierbij moet expliciet aangegeven worden...
Gemiddeld verstoppen we 25 eitjes per huishouden, wat neerkomt op ongeveer 42 miljoen chocolade eitjes. Dat blijkt uit onderzoek dat Peil.nl heeft...