
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek, maar daarnaast vinden klanten het...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek, maar daarnaast vinden klanten het...
Bedreigd in ons voortbestaan, wat nu? In deze aflevering vertellen Ronny en Esther van der Horst, eigenaren van Bakker Piet en de Plus-supermarkt in...
Het Heemskerkse Ezelsoor is al dertien jaar een groot succes met bij Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons in Heemskerk. Wat maakt het gebakje tot zo’n...
De jaarcijfers van de BakkerijMonitor over 2022 geven aan dat hoge (energie)kosten de continuïteit van ambachtelijke bakkerijen bedreigen. De sector...
Gemiddeld genomen betalen consumenten in 2022 meer voor hun oliebollen. Toch zijn oud- en nieuwlekkernijen niet aan te slepen. Oliebollen horen bij...
Sinds 2018 maakt de familie Toebast, van de gelijknamige bakkerij in Hoevelaken, een groot deel van haar chocoladeproducten zelf. Dit werpt zijn...
Het Bakeplus Event Wereldse Smaken bij De Kaap in Zoelen op 19 en 20 september trok ruim 350 bezoekers. De beurs was geheel anders van opzet dan haar...
De kwaliteit en uitstraling van een bakkerij kun je aflezen aan haar webshop. Foodmarktkenner Jan-Willem Grievink zei het begin dit jaar in een...
Bakeplus en partners lanceren dit jaar de vernieuwde Sinterklaascampagne voor (kinderen van) consumenten van de bakker. De actie bestaat uit een...
Het Suikerfeest is gisteren begonnen en wordt tot vanavond gevierd. Daarbij doen Islamitische bakkers goede zaken. Ze merken duidelijk dat er meer...