FreshRecruitment
Update met recept - Meer rendement met voordeeg: zo pakt Wereldbakker...
Wereldbakker Wijnand Stegeman uit het Gelderse Laren bespaart flink op zijn grondstofkosten. Hij biedt een onderscheidend assortiment met een...
Wereldbakker Wijnand Stegeman uit het Gelderse Laren bespaart flink op zijn grondstofkosten. Hij biedt een onderscheidend assortiment met een...
Brandt & Levie lanceert zijn eerste plantaardige worstvariant: de Plantbased Hotdog. Het is een grote stap in het verhaal van de Amsterdamse...
De social media-sensatie 'Het Koekemannetje' uit Amsterdam heeft een tweede locatie geopend. De populaire koekjes zijn vanaf deze week ook op...
Nederland treedt woensdagavond aan tegen Engeland, aanvang 21u. Dat is alle reden om de winkel opnieuw Oranje te laten kleuren. Bakkerswereld geeft...
Stef Driessen, sector banker Leisure bij ABN Amro, is ervan overtuigd dat je als ondernemer in de food- en horecasector je marge kunt...
De Nederlandse bakkers realiseerden in 2022 een gemiddelde omzet van €1.087.000 met hun bakkerijen. Onderzoekers van het Bakkerspanel vroegen aan de...
Bakker Bart trapt in samenwerking met Heldro IJs een ijs-pilot af. In alle vier de windstreken in Nederland gaan een aantal franchisenemers...
Het bedrijfsresultaat van Royal Smilde komt in 2023 uit op €15,4 miljoen. Dat betekent een stijging van € 7,3 miljoen ten opzichte van het voorgaande...
Niet alleen theaters, franchisers, hotels en Picnic willen zijn worstenbroodjes. Ook bakkers uit Brabant melden zich bij Remco Beekman, eigenaar van...
Recent las ik de marktcijfers over de omzet- en volumeontwikkeling van brood in Nederland. Helaas stemmen die niet meteen tot grote opgewektheid....