Grow Recruitment
Verbetering Nederlandse baktarwe: eerste bakproeven gestart
Twintig partijen uit de graan-, meel- en broodketen werken samen in de publiek private samenwerking (PPS) Nederlandse Baktarwe 'Gaan voor lokaal...
Twintig partijen uit de graan-, meel- en broodketen werken samen in de publiek private samenwerking (PPS) Nederlandse Baktarwe 'Gaan voor lokaal...
De bakkerijsector verandert, verschuivingen komen snel dichterbij. Consumenten veranderen qua eet- en leefgedrag met eisen over gezondheid en...
Hoe moet de bakkerijsector omgaan met thema's als gezondheid, duurzaamheid en het vergroten van de eerlijkheid in ons voedselsysteem? Om hier een...
De NVWA inspectieresultaten van acrylamide in ontbijtkoek van 2024 laten een goede verbetering zien. Hoewel in 2023 het aantal overschrijdingen van...
Burgemeesters in heel Nederland ontbijten deze week samen met kinderen van een basisschool in hun gemeente. Doel is het belang van een goed ontbijt...
Consumenten en jongeren in het bijzonder mogen in de Week van het Brood helemaal losgaan op het beleggen van hun favoriete broodje. Deze aansporing...
Van de chocoladeletter met Sinterklaas, paaseitjes tot aan bonbons en pralinés; chocola is jaarrond in de bakkerijwinkel te vinden. In tal van smaken...
Acrylamidevorming in bakproducten is een probleem. Te hoge gehaltes zijn ongezond. Wetgeving vereist daarom een zorgvuldige analyse van de...
Rob Janmaat werkt als kwaliteitscontroleur en proefbakker bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk. In 2023 kwam hij voor de uitdaging te staan om...
Iedere consument in Nederland verspilt circa 3 boterhammen per week, wat neerkomt op ruim 60 miljoen boterhammen die wekelijks 'verdwijnen'. Om daar...