Voor meergranenbrood is ’Hoe donkerder, hoe gezonder’ een hardnekkige misvatting bij consumenten. Daarom heeft het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC)...
In samenwerking met de HAS-Den Bosch heeft Algae-Holland een nieuw bakkerijconcept ontwikkeld voor een gezond donker meergranen brood met minder tot...
Het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood geeft meer transparantie, aldus NVB directeur Wim Kannegieter en NBOV directeur Marie Hélène Zengerink. ‘De...
Vandemoortele laat belangstellenden kennismaken met gevulde meergranencroissants. Naast de bekende meergranencroissant met roomboter zijn er ook twee...
Als bakker moet je een goed verhaal vertellen om je te onderscheiden. Vanuit dat idee is Luuk Fleuren van brood- en banketbakkerij Fleuren uit Velden...
De Puravita-lijn van Puratos, met deels nieuwe en deels bestaande producten, bestaat uit diverse soorten meergranenbroden met meerwaarde. Alle broden...