Bakery Institute zet panettone in de spotlight
Waarom is panettone zo duur? Dat is de eerste vraag die oppopt als je panettone intypt in google. Bakkers die zich al eens gewaagd hebben aan het...
Waarom is panettone zo duur? Dat is de eerste vraag die oppopt als je panettone intypt in google. Bakkers die zich al eens gewaagd hebben aan het...
Veenhuizen houdt op dinsdag 1 en woensdag 2 november tussen 10.00 en 16.00 uur de eerste Ice Cream Experience dagen. Het event is heel geschikt voor...
Viennoiserie-expert Johan Martin verzorgt eind september een demonstratie en een driedaagse masterclass bij het Bakery Institute in Zaandam. Ook...
Aan de start van het aardbeienseizoen gaan patissiers Hidde de Brabander, Bart de Gans en Jurgen Koens op zoek de beste aardbeienslof van Nederland....
Waarom heet de Friese, provinciale traktatie 'oranjekoek', maar is deze roze van kleur? Deze vraag kreeg burgemeester Sybrand van Haersma Buma van de...
De nummers 1 en 2 van de Jeugdvakwedstrijden 2019 hebben een uitdagend Junior College achter de rug bij het Bakery Institute in Zaandam. Bakery Nexus...
Scandinavische zaden, granen en deeg, veel deeg. Het waren de ingrediënten die werden gebruikt tijdens de masterclass voor broodbakkers uit de regio...
Meesterpatissier Jérôme Chaucesse heeft onlangs een masterclass luxe patisserie gegeven op het VABA St-Aubertuscentrum in België. De sessie vond...
Het VABA St-Aubertuscentrum in België houdt dinsdag 23 oktober 2018 een master-class Luxe patisserie met Meesterpatissier Jérôme Chaucesse. De sessie...
Drie Meesters Boulanger kwamen op 25 september samen bij het Summa College in Eindhoven om de fijne kneepjes van het vak te delen met dertig Echte...