
Met De Vegan Bakker richt bakker Lucas Vermeulen zich sinds afgelopen zomer op een hele nieuwe doelgroep. Samen met zijn marketingmedewerker Steffie...
Met De Vegan Bakker richt bakker Lucas Vermeulen zich sinds afgelopen zomer op een hele nieuwe doelgroep. Samen met zijn marketingmedewerker Steffie...
Bakkersvak in Gorinchem is aanstaande. Tijd voor brood- en banketbakkers, ijsmakers, ondernemers en allerhande foodliefhebbers om daar begin maart...
Banketbakkerij Jolink in Brummen timmert hard aan de weg. Niet alleen wordt een nieuwe bakkerij gebouwd, ook wordt binnenkort de vierde vestiging...
Golden Dreams is de naam van het ijsje dat op 24 maart centraal staat tijdens de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs: Gelato Day. Paul van den...
Onverwacht schoot ik deze week in de lach, terwijl ik een pittige nasi voorbereidde om een nare verkoudheid te bestrijden. Stond dat er echt?!
Bakkerij ’t Kraayennest duikt dieper in de granen, met cleanlabel Romeinenbrood. Daarmee timmert de Nijmeegse Top Bakker verder aan de weg van...
Voor de vijfde keer is de oliebollentest ‘in nieuwe vorm’ gehouden. De test levert twaalf winnaars op, één winnaar per provincie. Dat wordt gedaan,...
Het assortiment van veel bakkers in Nederland is te groot. Daarover zijn de meeste bakkerijondernemers het wel met me eens. Waarover ik vaak van...
Oliebollentestonline zal ook dit jaar plaatsvinden. De anonieme test, die de leegte opvulde toen de AD Oliebollentest van het toneel verdween, gaat...
Onlangs mocht ik acte de présence geven in de Podcast Passie in de Verswereld van Frans van Erkel. De Podcast bestaat uit interviews met...