• Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
InloggenAbonneren
Bakkerswereld
Bakkerswereld
AbonnerenInloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept
  • Zoeken
AbonnerenInloggen
  • Nieuwsbrieven
  • Digitale magazine
  • Adverteren
  • Vacatures
Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recept

Alles over Mark Wils

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'Introductie nieuwe lesmethode best wel spannend'

Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...

Mark Wils

Blog Mark Wils: ‘We steken graag handen uit mouwen’

Komt de stoom ook bij u uit de oren? De decembermaand is niet alleen in de branche, maar ook bij onze vakopleidingen Brood en Banket zonder twijfel...

Mark Wils

Blog Mark Wils: ‘Een lekker stukje patisserie zal niet ontbreken’

Het is nu echt rond. Als Summa College nemen we het praktijkgedeelte van de nieuwe lesmethode Bakkerstalent voor onze rekening. Het contract voor de...

Mark Wils

Blog Mark Wils: ‘Wij werken gemotiveerd voor personeel van de...

Eigenlijk is het best vreemd. Bakkersopleidingen gebruiken nog steeds dezelfde lesstof die ik jaren geleden als student kreeg. Da’s best lang geleden.

Pizza’s uit de houtgestookte oven, gemaakt met lokale streekproducten van de verschillende markten uit de omgeving. 
Foto's: Mark Wils

Wereldbakkers in Frankrijk: 'Hier oogst men wat de natuur geeft'

Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...

Anne Mieke Ravenshorst

Van de redactie: Vakmanschap is meesterschap

Vakkennis Broodnodig. Terwijl de werktitel van Bakkerswereld nummer 5 de revue passeert, stroomt bij mij de melodie binnen van een bekend biermerk:...

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'Een heerlijk begin van de zomer'

Heeft u ook zo’n zin in de zomer? Ik kan niet wachten. De examens zijn gedaan, de machines nog een keer goed schoongemaakt. De zomer lonkt. Ik heb...

Mark Wils, docent van Summa Brood & Banket.

Summa Brood en Banket vernieuwt curriculum: inspelen op snel...

Summa Brood en Banket leidt studenten op tot werkgevers en werknemers van de toekomst. Ze zijn bekend met de nieuwste trends en technieken en kunnen...

Joep Gommans van Bakkerij Support.

Column Joep Gommans: 'Leve de vakdocent met passie!'

Geboeid volgde ik onlangs de openbare discussie tussen Arend Kisteman en Mark Wils. Ik weet niet of ze inmiddels ook een zinnige discussie van man...

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'Knagend gevoel over Nedergraan'

Docent Mark Wils was eind maart op de Themadag Granen in Nijkerk. Een inspirerende dag, aldus Mark, maar tjonge, wat mist hij het onderwijs in het...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensenwerk
  • Strategie

Uitgelicht

  • Trending 2021
  • Whitepapers

Events

  • Food Law Update

Volg Bakkerswereld

  • Nieuwsbrieven
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

Service

  • Abonneren
  • Adverteren
  • Contact
  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen