Alles over Mark Wils

Eindhoven - Het Klokgebouw op Strijp-S Eindhoven  ANP / Hollandse Hoogte / Venema Media

Blog Mark Wils: 'Duurzaam brood proeven in Klokgebouw'

Heeft u ooit van Beet! gehoord? Beet! is een samenwerking van maar liefst 50 Brabantse maatschappelijke instellingen, bedrijven en...

Blog Mark Wils: 'Nieuwe lesmethode en 800 nieuwsgierige jongeren over de vloer, voel de vibe'

Blog Mark Wils: 'Nieuwe lesmethode en 800 nieuwsgierige jongeren over...

Wat een ervaring … In mijn vorige bijdrage schreef ik dat ik best wel gespannen was over onze open dagen eind januari. Omdat we naast onze frisse...

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'Introductie nieuwe lesmethode best wel spannend'

Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'We steken graag handen uit mouwen'

Komt de stoom ook bij u uit de oren? De decembermaand is niet alleen in de branche, maar ook bij onze vakopleidingen Brood en Banket zonder twijfel...

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'Een lekker stukje patisserie zal niet ontbreken'

Het is nu echt rond. Als Summa College nemen we het praktijkgedeelte van de nieuwe lesmethode Bakkerstalent voor onze rekening. Het contract voor de...

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'Wij werken gemotiveerd voor personeel van de...

Eigenlijk is het best vreemd. Bakkersopleidingen gebruiken nog steeds dezelfde lesstof die ik jaren geleden als student kreeg. Da's best lang geleden.

Pizza’s uit de houtgestookte oven, gemaakt met lokale streekproducten van de verschillende markten uit de omgeving. 
Foto's: Mark Wils

Wereldbakkers in Frankrijk: 'Hier oogst men wat de natuur geeft'

Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...

Anne Mieke Ravenshorst

Van de redactie: Vakmanschap is meesterschap

Vakkennis Broodnodig. Terwijl de werktitel van Bakkerswereld nummer 5 de revue passeert, stroomt bij mij de melodie binnen van een bekend biermerk:...

Mark Wils

Blog Mark Wils: 'Een heerlijk begin van de zomer'

Heeft u ook zo'n zin in de zomer? Ik kan niet wachten. De examens zijn gedaan, de machines nog een keer goed schoongemaakt. De zomer lonkt. Ik heb...

Mark Wils, docent van Summa Brood & Banket.

Summa Brood en Banket vernieuwt curriculum: inspelen op snel...

Summa Brood en Banket leidt studenten op tot werkgevers en werknemers van de toekomst. Ze zijn bekend met de nieuwste trends en technieken en kunnen...