
Blog Mark Wils: 'Introductie nieuwe lesmethode best wel spannend'
Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...
Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...
Komt de stoom ook bij u uit de oren? De decembermaand is niet alleen in de branche, maar ook bij onze vakopleidingen Brood en Banket zonder twijfel...
Het is nu echt rond. Als Summa College nemen we het praktijkgedeelte van de nieuwe lesmethode Bakkerstalent voor onze rekening. Het contract voor de...
Eigenlijk is het best vreemd. Bakkersopleidingen gebruiken nog steeds dezelfde lesstof die ik jaren geleden als student kreeg. Da’s best lang geleden.
Bakkerijdocent Mark Wils is met zijn gezin in het Franse departement Allier, dat haar naam dankt aan de gelijknamige rivier. Een mooi gebied tijdens...
Vakkennis Broodnodig. Terwijl de werktitel van Bakkerswereld nummer 5 de revue passeert, stroomt bij mij de melodie binnen van een bekend biermerk:...
Heeft u ook zo’n zin in de zomer? Ik kan niet wachten. De examens zijn gedaan, de machines nog een keer goed schoongemaakt. De zomer lonkt. Ik heb...
Summa Brood en Banket leidt studenten op tot werkgevers en werknemers van de toekomst. Ze zijn bekend met de nieuwste trends en technieken en kunnen...
Geboeid volgde ik onlangs de openbare discussie tussen Arend Kisteman en Mark Wils. Ik weet niet of ze inmiddels ook een zinnige discussie van man...
Docent Mark Wils was eind maart op de Themadag Granen in Nijkerk. Een inspirerende dag, aldus Mark, maar tjonge, wat mist hij het onderwijs in het...