
De Duitse meelbehandelingsspecialist Mühlenchemie heeft ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan een promotieprijs in het leven geroepen voor...
De Duitse meelbehandelingsspecialist Mühlenchemie heeft ter gelegenheid van haar honderdjarig bestaan een promotieprijs in het leven geroepen voor...
De Achterhoekse graanoogst 2022 is binnen én beoordeeld op bakkwaliteit. Alle dertien goed! Internationaal expert en broodartiest Hans Som testte...
Bakkerij Posthuma, met vestigingen in Wommels, Sneek, Bolsward en Scharnegoutum, stapt over op Nedertarwe van Royal Koopmans. Dat viert de bakkerij...
Wethouder Gerben But van gemeente Ooststellingwerf krijgt zaterdag het eerste Weyerts Eygenbrood overhandigd van bakker Cor Hofman van Nijstad De...
Aaldert en Hiltje Bruinsma hebben de naam van hun bakkerij in het Friese Oentsjerk verandert van Bakkerij Braaksma in Bakkerij Rustiek. Ook hebben ze...
In het project ‘Van akker naar bakker’ zorgen teler Karl Brouwer uit Elsloo, Stichting Korenmolen De Weyert in Makkinga en Bakkerij Nijstad de Echte...
De inkoopkosten stijgen op alle vlakken. Van gist en ei tot zuivel en olie. Stijgen de verkoopprijzen mee, pas je je assortiment aan of ga je op zoek...
De Bakkers van Verloop uit Gorredijk, met filialen in Beetsterzwaag, Drachten, Heerenveen, Noordwolde en Oldeberkoop, is volledig overgestapt op...
Het project Van akker naar bakker is van start gegaan. Van graanzaadje tot een smakelijk brood, gerealiseerd binnen een straal van slechts 10...
De broodconsumptie stond tijdens corona onder druk. Mensen werkten thuis en ontbijt en lunch werden een feestje. ‘De traditionele boterham maakte...