Grow Recruitment
Verbetering Nederlandse baktarwe: eerste bakproeven gestart
Twintig partijen uit de graan-, meel- en broodketen werken samen in de publiek private samenwerking (PPS) Nederlandse Baktarwe 'Gaan voor lokaal...
Twintig partijen uit de graan-, meel- en broodketen werken samen in de publiek private samenwerking (PPS) Nederlandse Baktarwe 'Gaan voor lokaal...
Een bakkerij met terras aan het water, uitzicht op de oude kerk en brug in Ouderkerk aan de Amstel: de locatie kan bijna niet mooier. Al ongeveer 400...
Ondanks extreme weersomstandigheden is de nieuwe oogst Nederlandse tarwe van hoge kwaliteit, meldt leverancier Royal Koopmans. Dit geldt zowel voor...
Consumenten willen niet alleen een smakelijk product, maar ook gezonde, clean-label- en lokale grondstoffen. Voor de ambachtelijke bakker is het...
De Westlandse bakkers hebben gezamenlijk een speciaal gebakje ontwikkeld voor Varend Corso Westland: het Corso Koninkje. De gebruikte vanille en...
Het aandeel Nederlandse baktarwe in onder andere brood kan de komende jaren groeien. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research...
In de bakkerij van de toekomst wordt zo duurzaam mogelijk gewerkt. Dat heeft betrekking op een breed aantal onderwerpen, zoals energiebesparing, het...
Meester Boulanger Daan Hesseling heeft begin 2022 samen met een lokale boer en een graanspecialist een lokaal brood ontwikkeld: Beter Bijland. 'Het...
Drie jaar geleden ging Het Graanschap van start: een uniek initiatief dat de hele keten van graan tot brood in eigen hand heeft. Inmiddels heeft het...
Bakker Blom bakt zijn brood al vijf jaar lang van uitsluitend Nederlandse tarwe. Daarmee was de bakkerij destijds de eerste in Nederland. De familie...