
Welke nieuwe cursussen biedt HAS in 2023?
HAS Bedrijfsopleidingen biedt komend jaar weer een breed aanbod aan foodcursussen. De onderwijsinstelling merkt duidelijk dat de markt vraagt om...
HAS Bedrijfsopleidingen biedt komend jaar weer een breed aanbod aan foodcursussen. De onderwijsinstelling merkt duidelijk dat de markt vraagt om...
Stichting het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje gaat voor de 26e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Voor deze wedstrijd...
Hoogvliet neemt in het GfK Versrapport de eerste plek in brood over van Jan Linders. Daarmee lijkt de investering in een eigen bakkerij van enkele...
De kwaliteit en uitstraling van een bakkerij kun je aflezen aan haar webshop. Foodmarktkenner Jan-Willem Grievink zei het begin dit jaar in een...
Hoewel voedingsspeciaalzaken voor de coronacrisis omzet verloren aan supermarkten, hebben ze zich sindsdien herpakt. Speciaalzaken die inspelen op de...
Levareal, het verse gist merk van AB Mauri, krijgt een nieuwe wikkel. De vernieuwde wikkel is sterker en biedt de vers verpakte gistblokken de juiste...
De genomineerden voor de titel Beste Echte Bakker 2022 zijn bekend. Bij alle Echte Bakkers wordt het jaarrond de productkwaliteit gecheckt en hun...
Gebakkraam Nico Sterrenberg aan de Koemarkt in Schiedam heeft met een tien de vierde Oliebollentestonline.nl gewonnen. Vandaag heeft de club van...
Voor het eerst is in Noord-Holland een automatiek geopend voor ambachtelijk gebak, taart en andere lekkernijen van de warme bakker.
Een intelligente camera regelt vanaf 2022 het bakproces van de speculoos van La Confiance en ondersteunt de operators en de bakker. De voordelen zijn...