Alles over kwaliteit

'Juist nu de sector meer Nederlands graan wil, is het te droog en te...
'Balen, juist nu de bakkerijsector meer wil gaan bakken met Nederlands graan, maken de telers een jaar mee van eerst heel droog en dan heel nat....

Welke nieuwe cursussen biedt HAS in 2023?
HAS Bedrijfsopleidingen biedt komend jaar weer een breed aanbod aan foodcursussen. De onderwijsinstelling merkt duidelijk dat de markt vraagt om...

Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2023 geopend
Stichting het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje gaat voor de 26e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Voor deze wedstrijd...

GfK Versrapport 2022: Hoogvliet verovert eerste plaats in brood
Hoogvliet neemt in het GfK Versrapport de eerste plek in brood over van Jan Linders. Daarmee lijkt de investering in een eigen bakkerij van enkele...

Van de redactie: Webshop is een échte winkel
De kwaliteit en uitstraling van een bakkerij kun je aflezen aan haar webshop. Foodmarktkenner Jan-Willem Grievink zei het begin dit jaar in een...

Millennials bereid meer te betalen voor voedingsspeciaalzaken
Hoewel voedingsspeciaalzaken voor de coronacrisis omzet verloren aan supermarkten, hebben ze zich sindsdien herpakt. Speciaalzaken die inspelen op de...

Nieuwe wikkel voor Levareal gist zorgt voor juiste vochtbalans
Levareal, het verse gist merk van AB Mauri, krijgt een nieuwe wikkel. De vernieuwde wikkel is sterker en biedt de vers verpakte gistblokken de juiste...

Nominaties Beste Echte Bakker 2022 bekend
De genomineerden voor de titel Beste Echte Bakker 2022 zijn bekend. Bij alle Echte Bakkers wordt het jaarrond de productkwaliteit gecheckt en hun...

Nico Sterrenberg wint Oliebollentestonline.nl
Gebakkraam Nico Sterrenberg aan de Koemarkt in Schiedam heeft met een tien de vierde Oliebollentestonline.nl gewonnen. Vandaag heeft de club van...

Taart uit de muur, hoe vliegt warme bakker Wim Koelman dat aan?
Voor het eerst is in Noord-Holland een automatiek geopend voor ambachtelijk gebak, taart en andere lekkernijen van de warme bakker.