
Om het bakkersvak aantrekkelijk te houden en een goede werkgever te zijn, moet je zorgen dat je mensen plezier houden in hun werk en kun je niet té...
Om het bakkersvak aantrekkelijk te houden en een goede werkgever te zijn, moet je zorgen dat je mensen plezier houden in hun werk en kun je niet té...
Ruim 74 procent van de Nederlanders blijft hun versproducten online bestellen. De versoepelingen die elkaar nu in rap tempo opvolgen brengen daar...
In de nieuwe winkel in Gennep hebben Jop, Sjoerd en Mieke Arts, eigenaren van Arts Bakkers, iets heel bijzonders gerealiseerd. Door groente, fruit,...
Petra Smit is de nieuwe nationale accountmanager van Veenhuizen. Smit komt uit de cafetariahoek, dus de foodondernemer is voor haar geen vreemde. ‘Ik...
Emondt bestaat 75 jaar. De onderneming is door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf, dat de meest vernieuwende concepten...
Het gespecialiseerde Vacuum Cooling & Baking team (V-Team) van de Verhoeven Bakery Equipment Family is verder versterkt door de toetreding van Theo...
De RBK Group uit Deventer is een strategische samenwerking aangegaan met Adviesburo Verhoef in Lochem en heeft een meerderheidsbelang het...
Als enige bakker in Nederland bezorgt De Bakkende Brabander Brabantse Bossche Bollen door heel Nederland. De bollen worden gekoeld geleverd, zodat er...
Supermarktketens zetten momenteel grote stappen in klimaatvriendelijk koelen. Hoe kunnen kleine winkels, biofood-winkels en kleine...
In de voedingsindustrie zijn koel- en vriesdeuren van groot belang voor het behoud van de productkwaliteit. Er valt veel winst te behalen op het...