FreshRecruitment
Kwaliteit baktarwe kan al bij de oogst worden voorspeld
Het aandeel Nederlandse baktarwe in onder andere brood kan de komende jaren groeien. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research...
Het aandeel Nederlandse baktarwe in onder andere brood kan de komende jaren groeien. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research...
Het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) heeft het online platform www.kopbovenhetgraanveld.nl gelanceerd. Op de site worden 9 inspirerende voorbeelden...
Binnen 5 jaar moet al het brood gebakken door Nederlandse bakkers van graan van eigen bodem komen. Dat althans is de inzet van het project PPS...
De Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) is formeel opgericht. Op vrijdag 9 december 2022. Daarmee schrijft de bakkerijbranche...
Jannewietske de Vries, burgemeester van de gemeente Súdwest-Fryslân, neemt volgende week vrijdag het eerste exemplaar van het boek 'Van oergraan tot...
Dagelijks worden in Nederland 700.000 broden per dag te veel gebakken. Ongeveer de helft daarvan wordt verspild door consumenten thuis, maar ook in...
Mijn kleinzoon zit naast me aan de tafel. Hij vraagt naar zijn iPad. Met een vader in de ICT heb je die al bijna voor je geboorte. Intussen speelt...
Royal Koopmans en CZAV zetten zich gezamenlijk in om het lekkerste en duurzaamste brood beschikbaar te maken voor een groot Nederlands publiek. Dat...
Het project Van akker naar bakker is van start gegaan. Van graanzaadje tot een smakelijk brood, gerealiseerd binnen een straal van slechts 10...
De uitreiking van de Koning Willem 1-prijzen voor het grootbedrijf, MKB en de Plaquette voor Duurzaamheid zit erop. Ondernemer Jos Huijbregts van...