
De Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) is formeel opgericht. Op vrijdag 9 december 2022. Daarmee schrijft de bakkerijbranche...
De Federatie voor de Nederlandse Bakkerijsector (FNBS) is formeel opgericht. Op vrijdag 9 december 2022. Daarmee schrijft de bakkerijbranche...
Jannewietske de Vries, burgemeester van de gemeente Súdwest-Fryslân, neemt volgende week vrijdag het eerste exemplaar van het boek ‘Van oergraan tot...
Dagelijks worden in Nederland 700.000 broden per dag te veel gebakken. Ongeveer de helft daarvan wordt verspild door consumenten thuis, maar ook in...
Mijn kleinzoon zit naast me aan de tafel. Hij vraagt naar zijn iPad. Met een vader in de ICT heb je die al bijna voor je geboorte. Intussen speelt...
Royal Koopmans en CZAV zetten zich gezamenlijk in om het lekkerste en duurzaamste brood beschikbaar te maken voor een groot Nederlands publiek. Dat...
Het project Van akker naar bakker is van start gegaan. Van graanzaadje tot een smakelijk brood, gerealiseerd binnen een straal van slechts 10...
De uitreiking van de Koning Willem 1-prijzen voor het grootbedrijf, MKB en de Plaquette voor Duurzaamheid zit erop. Ondernemer Jos Huijbregts van...
NBC-directeur Mirjam Kortekaas blikt met een erg goed gevoel terug op de Themadag Granen, eind maart in Nijkerk. Ze ziet een stevige synergie...
De Smart Food Alliance heeft zich in vijf jaar ontwikkeld tot hét toonaangevende business platform voor middelgrote agrofoodbedrijven met een groen...
Een bakker is geen dokter. Aan deze zin uit een verhaal van Ineke Berentschot over Bloemen in brood, moet ik denken bij het maken van het magazine...