Alles over Jubileum

Predicaat Koninklijk geeft honderdjarige Amarant Bakkers extra glans

Predicaat Koninklijk geeft honderdjarige Amarant Bakkers extra glans

Amarant Bakkers bestaat honderd jaar. Dat is door Koning Willem Alexander gewaardeerd met het Koninklijk Predicaat. 'Het is een bekroning op het werk...

Ritchie Soekhlal is nu vijf jaar eigenaar van Patisserie Tummers.

Ritchie Soekhal weet Heemsteedse gemeenschap aan zich te binden

Zonder enige ervaring in het zelfstandig ondernemen nam Ritchie Soekhlal 5 jaar geleden Patisserie Tummers in Heemstede over. Je moet het maar...

Carlo Midiri is al sinds 2013 lid van het topteam. 'Voor mij was de deelname aan de World Chocolate Masters een van de hoogtepunten.'

Jarig Dutch Pastry Team: onmisbaar voor branche

Een jubileum om flink bij stil te staan. Het Nederlands Patisserie Team, in 2020 omgedoopt tot het hippere Dutch Pastry Team, bestaat 25 jaar. 'We...

Commissaris der Koining Jaap Smit, burgemeester Wendy Verkleij, directeur Joost Rotteveel en pastrychef Robin Hoedjes.

Boek voor de Koning: Huize van Wely bedankt Willem-Alexander voor...

Noordwijk, de plek waar het verhaal ruim 100 jaar geleden begon, is de locatie waar dinsdag 24 oktober de officiële uitreiking plaatsvond van het...

Trotse ondernemers Geert en Lisette Broekmans en hun zoon Joris.
Foto's: Bert Jansen

Broekmans Patisserie viert eeuwfeest: 'Kansen signaleren én grijpen...

Geert en Lisette Broekmans zijn trots op waar hun bedrijf vandaag staat. Het volgen van ontwikkelingen, signaleren van kansen én intensief netwerken...

Klantvriendelijkheid en binding met de buurt zijn twee belangrijke ingrediënten voor Van Soest Chocolaterie. Foto's: Herbert Wiggerman

Franny en Rachel gaan voor duurzame relaties in plaats van...

Vakvrouwen aan het roer. Bij Van Soest Chocolatier heeft dat ertoe geleid dat deze week het 15-jarig bestaan van de 'Chocoladehemel van Amsterdam'...

Het geheim van 40 jaar vakmanschap: adem blijven halen en goede spullen maken, zegt Sjon Koelman

Het geheim van 40 jaar vakmanschap: adem blijven halen en goede...

Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons in het Noord-Hollandse Heemskerk bestaat komende maand veertig jaar. Over 'het geheim' achter veertig jaar...

Familie De Rouw.

Patisserie de Rouw viert 60-jarig jubileum met spectaculaire eetbare...

Ter gelegenheid van het 60-jarig jubileum en de kerstperiode heeft Patisserie de Rouw in Vught de taarten en gebakjes voorzien van spectaculaire...

De overhandiging van het eerste Gemaaltje aan de directeur van het Cruquius museum, Elise van Melis.

Bakkerij Gorthuis viert jubileum met nieuw, symbolisch gebakje

Bakkerij Gorthuis viert op zaterdag 1 oktober het 101-jarig bestaan. Voor deze heugelijke gebeurtenis heeft bakker Peter Gorthuis een nieuw gebakje...

HAS Hogeschool viert jubileumjaar met nieuwe naam

HAS Hogeschool viert jubileumjaar met nieuwe naam

HAS Hogeschool bestaat dit jaar 75 jaar en zet koers naar een toekomst als hét expertisecentrum voor de sector agro, food en leefomgeving in...