Alles over Horecava 2019

Let op, sta niet stil en wees alert

Let op, sta niet stil en wees alert

Horecava 2019 was groter dan ooit. Alle hallen van de RAI in Amsterdam werden vier dagen lang bezet door bedrijven en organisaties die op de een of...

Foto: Diederik van der Laan

Horecava 2020 van 13 tot en met 16 januari

Terugkijken op de afgelopen editie van de Horecava maakt de organisatie de data bekend van 2020. De Horecava zal dan voor de 64e keer plaats vinden...

Foto: Diederik van der Laan

Fotorepo: Horecava groter dan ooit

De Horecava 2019 is dit jaar groter dan ooit; alle hallen van de RAI Amsterdam zijn bezet door bedrijven en organisaties die op de een of andere...

De jury beoordeelt de inzending van Ruben van Trigt en Bram Wakker.

Dobla Pastry Battle Live te volgen

Zeven teams strijden vanaf 11 uur vandaag The Dobla Pastry Battle op de Horecava in Amsterdam. Het is de tweede keer dat Dobla The Battle...

Dawn Foods Benelux laat de bezoekers van de Horecava een Bake or Buy-concept en een Scoope & Bake-concept zien.

Horecava 2019 in beeld: ruiken, proeven, beleven

De Horecava 2019 is een beurs die ook voor bakkers en banketbakkers een aangename is om te bezoeken. Om inspiratie op te doen en om bij te blijven...

Horecava: duurzaam, vegan en heel veel donuts

Horecava: duurzaam, vegan en heel veel donuts

De Horecava 2019 is dit jaar groter dan ooit; alle hallen van de RAI in Amsterdam worden tot en met 10 januari bezet door bedrijven en organisaties...

Foto's: Baskin-Robbins

IJs van Baskin-Robbins binnenkort verkrijgbaar bij horeca en retail

's Werelds grootste ijsketen, Baskin-Robbins, heeft ijsproducten ontwikkeld die speciaal geschikt zijn om in de retail schappen en bij horecazaken te...

Jeroen Goossens en Ruben van Trigt (r) wonnen in 2018. Van Trigt verdedigt zijn titel dit jaar.

Foto: Dobla

Dobla Pastry Battle 2019 op 10 januari in de RAI

De tweede Dobla Pastry Battle wordt donderdag 10 januari 2019 gehouden in de RAI in Amsterdam, tijdens de laatste dag van de Horecava. Zeven teams...

De nieuwe lijn van Erlenbacher: Indulgence Plus

Erlenbacher introduceert cakes in snackformaat op Horecava

Tijdens Horecava 2019, dé vakbeurs voor de foodservice-industrie, wordt er volop aandacht besteed aan innovaties. De vakbeurs is dan ook de...

(Oud-)studenten runnen de bakkerij op de Horecava 2019.

Foto’s: BI

BI slaat eigen weg in op Horecava 2019

Het Bakery Institute (BI) uit Zaandam staat komende januari als zelfstandige organisatie op de Horecava. BI stapt daarmee af van de Bakkerij van de...