HAS start workshop Duurzame Bedrijfsvoering in agrifood
HAS Bedrijfsopleidingen heeft een nieuwe workshop ontwikkelt: Duurzame Bedrijfsvoering in de agrifood.
HAS Bedrijfsopleidingen heeft een nieuwe workshop ontwikkelt: Duurzame Bedrijfsvoering in de agrifood.
Reggy van der Wielen is per 10 mei 2021 aangesteld als nieuwe voorzitter van het College van Bestuur. Hij volgtDick Pouwels op, die deze functie tot december 2020 bekleedde.
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen heeft voor het najaar twee nieuwe cursussen op de planning staan. Het gaat om Bakkerijtechnologie en Levensmiddelenmicrobiologie.
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start dinsdag 3 september 2019 met een cursus Levensmiddelenmicrobiologie. Op donderdag 5 september start de cursus Food & Business Marketing.
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start donderdag 5 september 2019 met een cursus Bakkerijtechnologie. De cursus bestaat uit zestien cursusavonden en twee practica.
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start donderdag 6 september 2018 met een cursus Bakkerijtechnologie. De cursus bestaat uit zestien cursusavonden en twee practica.
Antien Zuidberg is vanaf 1 maart 2018 de lector van de nieuwe onderzoeksrichting Design Methoden Food aan de HAS in Den Bosch.
HAS Hogeschool is in de Keuzegids HBO 2018 net als vorig jaar uitgeroepen tot 2e beste middelgrote hogeschool van Nederland als het gaat om studenttevredenheid en onderwijskwaliteit. De jaarlijkse ranking helpt studenten bij het maken van hun studiekeuze.
HAS Hogeschool verzorgt een nieuwe tweedaagse cursus: 'Kennismaking MVO in Food'. Deze start op 14 juni en wordt verzorgd in samenwerking met N&S Quality Consultants. 'Kennismaking MVO in Food' sluit aan op de reeds bestaande cursus 'Quality and Business Improvement in Food'.
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen in Den Bosch start donderdag 1 september 2016 met een cursus Bakkerijtechnologie. De cursus bestaat uit zestien cursusavonden.