FreshRecruitment
'Potentie voor jaren: granen, zaden en peulvruchten'
Granen, zaden en peulvruchten. Zo heette het productschap vroeger. Toen Nederland nog productschappen kende. Die naam is zo gek nog niet. Je zou het...
Granen, zaden en peulvruchten. Zo heette het productschap vroeger. Toen Nederland nog productschappen kende. Die naam is zo gek nog niet. Je zou het...
Dossche Mills zet in op verdere verduurzaming van de productieketen. Dat is in het voordeel van de bakker, zegt duurzaamheidsdeskundige Laura...
Tarwe is veruit het meest geconsumeerde graan in westerse landen. Ongeveer 95 procent van de tarweproductie in de wereld bestaat uit het 'moderne'...
Het gebruik van grondstoffen uit Oekraïne geeft door de oorlog substantieel meer kans op voedselveiligheidsrisico's. Dat blijkt uit een rapport van...
Het Dinamo Fonds zet €100.000 in om natuur-inclusieve, biologische korenmolens en biologische molenaars te steunen om hun productie te versterken. De...
Het aandeel Nederlandse baktarwe in onder andere brood kan de komende jaren groeien. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen University & Research...
MaGie Creations zet samen met De Bakkers Combinatie en Vermaat Groep een nieuw product op de kaart: de PowerBagel. Het geheime ingrediënt?...
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
'In de tijd dat ik ooit voor de Edah werkte (medio jaren 90), hadden we altijd het uitgangspunt dat de eerste maand het succes van het jaar...
Een kwalitatief gezond en goed brood begint al bij het telen van de granen die je ervoor gebruikt. Anders gezegd: met een goede bodem. Dat wordt nog...