Kunst als voeding voor het brein: een compilatie van oud en nieuw werk
Kunst en voeding gaan niet zelden hand in hand. Alleen al de vele oude meesters in de Nederlandse musea getuigen ervan met doeken waarop zij door de...
Kunst en voeding gaan niet zelden hand in hand. Alleen al de vele oude meesters in de Nederlandse musea getuigen ervan met doeken waarop zij door de...
Levareal, het verse gist merk van AB Mauri, krijgt een nieuwe wikkel. De vernieuwde wikkel is sterker en biedt de vers verpakte gistblokken de juiste...
De eerste cursus Gistdegen van Bakery Sweets Center op het Alfa Collega in Hoogeveen is gisteren van start gegaan aan het Alfa Collega in Hoogeveen....
Koopmans heeft door een productiefout bij een kleine hoeveelheid Koopmans Oliebollenmix Origineel geen gist toegevoegd. Dit is niet schadelijk, maar...
Onderzoek naar de samenstelling van zuurdesemstarters laat zien dat met name azijnzuurbacteriën zorgen voor de grote variatie in smaak- en...
Wat doet broodverbetermiddel precies in kleinbrood? Dat was de vraag waarmee de cursus Gistdegen woensdag 10 februari van start ging. Deze pilot, een...
Een tapkraan in een bakkerij? Bij Bakker Jeroen in Kortenhoef kijken ze er niet meer raar van op. Sinds kort tappen ze hier vloeibare gist. Dat...
De start-up Solar Foods in Finland is erin geslaagd om een eiwitproduct te maken van CO2 uit de lucht. Daarmee slaat het bedrijf twee vliegen in één...
GIST heet het kunstwerk dat Carine Weve maakte voor het project De Kunst van Brood. En gisten deed het, vooral in haar hoofd. Vanaf het moment dat...
In de meeste bakkerijen vormen de bakken met gist lelijke sta-in-de-wegs. Het vervangen van de containers, die soms meer dan 1000 liter gist...