FreshRecruitment
Inhoudsstoffen van graan en brood bepalen effect op gezondheid
Onderzoek moet uitwijzen of het de graansoort zelf is die van invloed is op de darmgezondheid, dan wel de omgeving waarin het graan groeit of de...
Onderzoek moet uitwijzen of het de graansoort zelf is die van invloed is op de darmgezondheid, dan wel de omgeving waarin het graan groeit of de...
Tarwe is veruit het meest geconsumeerde graan in westerse landen. Ongeveer 95 procent van de tarweproductie in de wereld bestaat uit het 'moderne'...
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
Inwoners van Nederland krijgen gemiddeld minder suiker en zout binnen en meer vezels. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van de Voedselconsumptiepeiling...
Wetenschappers van Maastricht UMC hebben geen positieve effecten gevonden van een glutenvrij dieet bij mensen met endometriose. Mogelijk heeft een...
De Persoonlijke Gezondheidscheck onder bakkerijmedewerkers laten een top 5 van belangrijkste stress- en verbeterpunten zien. Rugklachten scoren hoog...
Bakkerij Fuite in Apeldoorn introduceert samen met Boni en online supermarkt Picnic een nieuw brood, Fit Vitaal, verrijkt met vitamine D. 'Wij zijn...
Een goede gezondheid is belangrijk om vitaal en fit te blijven, zowel op het werk als daarbuiten. Vanaf 2020 kunnen werknemers uit bakkerijen die...
Het eten van brood, vis, peulvruchten, groente en fruit heeft een positief effect op de darmflora. Dit blijkt uit data die onderzoekers van het...
Sinds 2010 wordt vanuit het Sociaal Fonds Bakkersbedrijven het gezondheidsonderzoek uitgevoerd. Een belangrijk onderzoek, omdat grondstoffen, zoals...