Alles over generatie Z

Sasin Sasikala (24) is continu verbeteraar bij Fortuin. Foto: Andries van der Werf

Sasin Sasikala (24) is continu verbeteraar bij Fortuin: 'In de...

Sasindaran Sasikala is 24 jaar en woont samen met zijn vriendin en twee chihuahua's in Joure. Hij volgde de opleiding International Business aan de...

De broodafdeling van de Lidl wordt geregeld tussen de middag bezocht voor een snelle snack. Foto: Lidl

Supermarkt steeds vaker eerste keus bij snelle hap

De supermarkt is voor de zogenoemde gemaksgeneraties steeds vaker de eerste keuze geworden voor directe consumptie buitenshuis.

Levi Kuipers. Foto: Andries van der Werf

Levi Kuipers (28) werkt op de afdeling Bedrijfsbureau van Fortuin:...

Levi Kuipers (28) is geboren in Hantum en woont samen met zijn vriendin in het centrum van Dokkum. Sinds januari dit jaar is hij werkzaam bij Fortuin...

Wouter Kloosterman voelt zich helemaal op z'n plek bij Hellema in Hallum. Foto: Andries van der Werf/ Bakery Sweets Center

Wouter Kloosterman (24) over zijn werk bij Hellema:...

Wouter Kloosterman (24) heeft na het afronden van zijn Hbo-opleiding International Business & Languages voor een baan in de zoetwarensector gekozen....

Sandra Dijkstra kan als banketbakker al haar creativiteit kwijt. Foto: Andries van der Werf

Sandra Dijkstra (22) over banketbakkersvak: 'Praktijk is veel leuker...

Sandra Dijkstra (22) uit Rinsumageest is inmiddels ruim een jaar in dienst bij Bakkerij Braaksma in Oentsjerk. Daar zit ze helemaal op haar plek. 'Ik...

Bakeplus-directeur Bob Sars: ‘Enorme diversiteit onder bakkers.' Foto: Bert Jansen

Inspiratie-sessies Bakeplus: Nieuwe generatie bakkersklanten stelt...

Verdeeld over twee dagen wist inspiratiemanager Frans Goenee van De Efteling zo´n 60 bakkers op 16 en 17 mei te boeien. Hij trok parallellen tussen...

Verdiep je eens in wat je jongerere medewerkers allemaal met die telefoon doen. 						Foto’ s: Shutterstock

Jonge mensen in de bakkerij hard nodig; hoe werkt de Generatie Z?

Op de een kun je volledig bouwen, de ander heeft wat meer aandacht nodig. Het vergt soms wat geduld om met jonge mensen te werken. We hebben deze...

'Met vegan goed voorbereid zijn op generatie Z'

'Met vegan goed voorbereid zijn op generatie Z'

In 2020 gaat de generatie Z zich als consument nadrukkelijk zal manifesteren. Om goed voorbereid te zijn, start Focusplaza in januari 2020 in...

Tijdens een bijeenkomst worden de hoofdlijnen en trends uit het FSIN Food500-rapport besproken.
Foto: Friso Berghuis

Ben jij al millennialproof?

Als bakker ben je voortdurend bezig met het voeden van veel monden, op verschillende eetmomenten en voor verschillende generaties. Maar wat zijn de...

Maarten Wessels: 'Generatie Z vraagt een andere aanpak

Maarten Wessels: 'Generatie Z vraagt een andere aanpak

Hoe benaderbaar ben jij als bakker? Dat vroeg Maarten Wessels tijdens zijn presentatie aan de aanwezigen van het 75 jaar Bakkerwereld-evenement....