
Nagenoeg elk dorp op het Franse eiland Corsica heeft zijn eigen biscuiterie waar de overheerlijke canistrelli worden gemaakt. Wie het eiland bezoekt,...
Nagenoeg elk dorp op het Franse eiland Corsica heeft zijn eigen biscuiterie waar de overheerlijke canistrelli worden gemaakt. Wie het eiland bezoekt,...
De Horecava 2020 in de RAI Amsterdam duurt nog tot en met donderdag. Deze 64e editie staat vooral in het teken van het tegengaan voedselverspilling,...
In de Rijn- en IJssel Vakschool Wageningen zijn de Nationale Jeugdvakwedstrijden in volle gang. Zesendertig jonge talenten strijden vandaag, 9 april,...
De veertigste Sigep vindt nog tot en met woensdag 23 januari plaats in het Italiaanse Rimini. Baktechnisch adviseur en BoulangerieTeamlid Michel...
De Horecava 2019 is dit jaar groter dan ooit; alle hallen van de RAI Amsterdam zijn bezet door bedrijven en organisaties die op de een of andere...
De Horecava 2019 is een beurs die ook voor bakkers en banketbakkers een aangename is om te bezoeken. Om inspiratie op te doen en om bij te blijven...
Meesterpatissier Jérôme Chaucesse heeft onlangs een masterclass luxe patisserie gegeven op het VABA St-Aubertuscentrum in België. De sessie vond...
Michel Nales nam in 1995 de bakkerij over van zijn oom Freddy Nales in Groenlo. Het eerste jaar na de overname groeide de omzet met 100 procent. ‘Ik...
Deelnemers aan het Nationale Verscongres 2018 brengen op 13 november een bezoek aan onder andere Fresh!, de versmarkt in Winkelcentrum Leidsenhage in...
130 deelnemers zijn vandaag van start gegaan bij Tour de Bakker en zetten zich hiermee in voor de Baketainer van The Breadhouse. Bekijk hier een...