grow Recruitment
Kleinere porties maken het feestdagenassortiment nóg aantrekkelijker
Het aanbieden van kleinere porties biedt diverse kansen. Hiermee kun je het feestdagenassortiment nóg aantrekkelijk maken voor klanten die bewust met...
Het aanbieden van kleinere porties biedt diverse kansen. Hiermee kun je het feestdagenassortiment nóg aantrekkelijk maken voor klanten die bewust met...
Ofi onderscheidt vier trends voor cacao en zoetwaren. Deze bieden voor bakkers kansen om hun klanten extra te verlijden. Denk bijvoorbeeld aan...
De terugkeer van chocoladekerstfiguren en een nieuwe vierkante versie van de panettone. Dat zijn volgens het Sigep-observatorium de belangrijkste...
Oliebollen heb je in allerlei soorten en maten. Variaties in het assortiment kun je vanuit één basisproduct aanbieden en zo een bredere doelgroep...
Met het decemberassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek, maar daarnaast vinden klanten...
Vanwege de fors gestegen kosten voor het dagelijkse leven letten consumenten extra op hun uitgaven. Daardoor is het voor de ambachtelijke bakkers...
Sinterklaas en Kerst zijn voor de bakker dé momenten bij uitstek om extra omzet te maken. In dit artikel geven leveranciers een aantal tips om...
Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten en vooral het ei staat in de...
We keren aankomende feestdagen terug naar de basis van desserts. Meer intieme festiviteiten met een vermindering van de consumptie, wordt...
Een goede winkelinrichting is van groot belang. Zeker rond de feestdagen als je je sinterklaas- of kerstassortiment extra onder de aandacht wilt...