Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Alles over feestdagen

Tijdens Pasen staan lichte, vrolijke kleuren centraal. Foto: Zeelandia

Deze paastrends ziet trendwatcher Anneke Ammerlaan: kansen voor het...

Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten en vooral het ei staat in de...

Sigep Observatory: ‘Terug naar de basis van desserts met pannetonne’

Sigep Observatory: ‘Terug naar de basis van desserts met pannetonne’

We keren aankomende feestdagen terug naar de basis van desserts. Meer intieme festiviteiten met een vermindering van de consumptie, wordt...

Inge Brenninkmeijer geeft tips op het gebied van winkelinrichting.

Met deze tips breng je jouw winkel in de juiste feestdagensfeer

Een goede winkelinrichting is van groot belang. Zeker rond de feestdagen als je je sinterklaas- of kerstassortiment extra onder de aandacht wilt...

Crème Brûlée Brownie. Foto: Zeelandia

Crème Brûlée is ‘dé smaak voor de feestdagen’ - dit recept sluit...

Zeelandia dicht dé smaak van de feestdagen toe aan Crème Brûlée. ‘Daarmee is het altijd feest; de ultieme smaak voor de feestdagen’, vertelt Don...

Gevulde speculaasslof in een blisterverpakking. Foto: Dawn Foods

Feestdagenklassieker met een twist: recept voor een gevulde...

Tijdens de feestdagen mogen diverse klassiekers niet in het assortiment van de ambachtelijke bakker ontbreken. Bakkers kunnen hier bijvoorbeeld op...

Foto: Levo

Toenemende belangstelling voor olieblends vanwege prijsstijging

Oliebollenbakkers zullen, ondanks de prijsstijgingen vanwege de oorlog in de Oekraïne, met kwalitatief hoogwaardige oliën blijven werken, verwacht...

Google mobiliteitscijfers sinds het uitbreken van de coronacrisis.

Nog nooit zo druk in supermarkt sinds corona

Het is in de aanloop naar kerst nog ooit zo druk geweest in supermarkten sinds het uitbreken van de coronapandemie. De grote drukte op donderdag voor...

Desem kerstbrood met spijs. Foto: Marije Bakt

Marije Bakt Brood biedt inspirerende recepten voor de feestdagen

Speciaal voor aankomende feestdagen heeft Marije Bakt Brood een aantal heerlijke broodrecepten geselecteerd, waaronder een heerlijk feestbrood met...

Pastoor Peter van der Weide zegent duizend oliebollen bij Venemafood. Foto's: Henk van der Veer

Friese pastoor zegent duizend oliebollen voor bewoners...

Pastoor Peter van der Weide van de Sint-Antonius van Paduaparochie van Sneek, Heeg en Blauwhuis heeft gisterenmiddag de zegen uitgesproken over...

Foto: Erik Bolier

Bakkerij Gorthuis doneert duizend oliebollen

Bakkerij Gorthuis doneert duizend oliebollen aan Prakkie Hoofddorp, een organisatie die opkomt voor gezinnen die het financieel zwaar hebben. Peter...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen