Grow Recruitment
Jong en gedreven - Willem van de Ven: 'Er zijn steeds meer...
Hoe kun je als bakker jezelf blijven onderscheiden? Die vraag legde Bakkerswereld voor aan Willem van de Ven, student Boulanger bij het Summa...
Hoe kun je als bakker jezelf blijven onderscheiden? Die vraag legde Bakkerswereld voor aan Willem van de Ven, student Boulanger bij het Summa...
Chocolaterie Pierre is van één van de allerkleinste chocolaterieën uitgegroeid tot een van de grootste, ambachtelijke chocolaterieën in Nederland....
Banketbakkerij Ritmeester draait al vier generaties mee. Piet Ritmeester (52) vond de horeca altijd al interessant en begon 10 jaar geleden een...
De broers Luc en Tom Paulissen hebben aan de Maastrichterlaan 34A in Vaals de deuren van hun tiende bakkerswinkel geopend. Wethouder Jean-Paul...
Wim Koelman Brood-Banket-Bonbons in het Noord-Hollandse Heemskerk bestaat komende maand veertig jaar. Over 'het geheim' achter veertig jaar...
In tegenstelling tot andere jaren staat Ter Haar bakkerijmachines met gereviseerde machines op de Bakkersvak. Daarnaast toont het bedrijf ook de...
Bakkerij Dunselman heeft sinds 1 oktober drie nieuwe eigenaren. Zoon Barry, schoondochter Anne en zoon Peter Jr. zijn officieel toegetreden tot het...
Bakker Klink gaat crescendo. In juni ontving de bakker uit Voorburg - voor de tweede keer nog wel - het predicaat Hofleverancier. In 2019 nam Max van...
Bakkerij Floor van Lieshout bestaat honderd jaar. Dat gaat de familie vieren met groot feest in Poppodium 013. Daarbij treden artiesten op als Tino...
De nieuwbouw van Smilde Bakery aan de Hamerstraat in Edam is officieel geopend door leden van zesde generatie van de familie Smilde. De flinke groei...