Grow Recruitment
Van het gas af? Serie energietransitie in handig overzicht
Energie is voor bakkerijondernemers een van de belangrijkste vraagstukken in hun bedrijfsvoering. Zij zijn grootverbruikers van energie, terwijl de...
Energie is voor bakkerijondernemers een van de belangrijkste vraagstukken in hun bedrijfsvoering. Zij zijn grootverbruikers van energie, terwijl de...
Overgebleven producten worden bij bakkerij Voordijk in Ridderkerk gebruikt als brandstof voor de acht gasovens van het familiebedrijf. Geert Voordijk...
Marco Nijtmans is trots op de nieuwe patisserie. Slechts enkele honderden meters verwijderd van de vorige locatie in Amersfoort draait hij een hogere...
Per 1 januari 2025 voeren 29 grote gemeenten in Nederland zero-emissiezones in. Nieuwe bestel- en vrachtauto's mogen dan alleen in die zones rijden...
Op dit moment zijn de meeste industriële bakkerijen druk aan de slag met het optimaliseren van hun productieproces. Doel hiervan is om de behoefte...
De druk op het elektriciteitsnet zorgt voor uitdagingen. Zeker bij bakkers. Door netcongestie is het vaak gunstig om energie te gebruiken op andere...
Marie-Hélène Zengerink, directeur van de Nederlandse Brood- en Banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV), is tevreden over het coalitieakkoord. 'De...
Beko Techniek en Circ zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor de bakkerijbranche. Deze samenwerking richt zich op het implementeren van...
Energie besparen of opwekken, veel ondernemers in de bakkerijsector zijn ermee bezig. Maar eerlijk is eerlijk: het onderwerp energieverbruik is vaak...
De VEKI-regeling voor overheidssubsidie op duurzame, energiebesparende investeringen gaat weer open. De eerstvolgende periode om hierop in te...