FreshRecruitment
Rob Janmaat, Ammerlaan: 'Acrylamide verlagen is niet zo ingewikkeld'
Rob Janmaat werkt als kwaliteitscontroleur en proefbakker bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk. In 2023 kwam hij voor de uitdaging te staan om...
Rob Janmaat werkt als kwaliteitscontroleur en proefbakker bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk. In 2023 kwam hij voor de uitdaging te staan om...
Technologiebedrijf TOP heeft een volledig plantaardige vervanger voor vloeibaar heelei geïntroduceerd. Het bedrijf heeft het product al op kleine...
Het van oorsprong Ierse bedrijf Kerry introduceert een plantaardig alternatief voor ei. Volgens Kerry bespaart het ingrediënt kosten en jaagt de...
De prijs van eieren is de afgelopen maanden fors gestegen. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd betalen consumenten een historisch hoge...
Pasen 2023 wordt volgens trendwatcher Anneke Ammerlaan creatief en klassiek. 'Op tafel komen vrij traditionele gerechten en vooral het ei staat in de...
Van Roemburg Ei & Zuivelis een samenwerking aangegaan met NextDeli. NextDeli is een E-commerce platform voor versspeciaalzaken. Door de samenwerking...
Hoe ver moet een bakker de stijgende inkoopkosten doorberekenen? En zijn er alternatieven? In een Bakery Sweets Session over marktontwikkelingen...
Van je passie je werk maken: voor velen is het een droom, Sylke Kempe is het gelukt. Met haar bedrijf in eetbaar koekjesdeeg Let's Dough It groeide...
Familiebedrijf Van Roemburg Ei en Zuivel in Putten heeft het assortiment uitgebreid met verse slagroom van weidemelk. De slagroom bevat 40% vet. Van...
Consumenten moeten voortaan kunnen zien hoe de kip het heeft gehad die eieren heeft geleverd voor hun cake, pasta en mayonaise. Dan kunnen ze kiezen...