
Op de voorjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde zijn drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Ko Pots en zijn dochter Rianne uit Rolde...
Op de voorjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde zijn drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Ko Pots en zijn dochter Rianne uit Rolde...
Een kritische vakjury heeft tijdens de voorjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde een veertigtal desembroden door haar handen laten gaan. Bij de...
Beko Techniek en VoorDeeg starten 17 mei met een nieuw concept Voortissimo®, het merk waaronder advies, kennis, trainingen, creativiteit, processen...
De vraag naar volkoren producten stijgt en wint aan populariteit. Ireks heeft om die reden Volkoren Speciaal samengesteld. De bakker kan er naar...
Marije Bakt Brood neemt thuisbakkers in #DESEMber digitaal mee ‘op rijs’. In een gratis en praktische online cursus helpt ze liefhebbers over de hele...
Bakkerijdocent Mark Wils gaat met iedere vezel in zijn lijf 'voor' ambachtelijk, rustiek brood. Terwijl ook hij aan het begin van deze eeuw is...
Patrick van Namen opent donderdag 9 september de deuren van zijn eerste eigen bakkerij met winkel, aan de Schans 5 in Zaltbommel. Het echte ambacht...
Martin Lammers uit Haaksbergen bakt brood dat voor 90 procent uit tarwe bestaat en voor 10 procent uit sorghum. Het brood is mals, smaakvol, goed...
De winnaars van de Desem Awards 2021 zijn bekend. Herman Schepers, De Echte Bakker uit Sleen won de Desem Award met zijn gevulde brood. Nijkamp, De...
Bio Bakkerij De Trog en CSM Ingredients, de thuishaven van Waldkorn, slaan de handen in elkaar en brengen vier bio-afbakbroodjes op de markt: Pavés,...