Bakkerswereld
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten

Deltion

  • Wouter in zijn gesponsorde wedstrijdbuis van Le Nouveau Chef. 'Er moet balans zijn tussen werk en ontspanning.' Foto's: Anne Mieke Ravenshorst
    Jong en Gedreven22 aug. 25

    Broodbakkende banketbakker Wouter Kamphorst: 'Ik werk kennelijk verfijnd, netjes en schoon'

    Stel: je bent kok maar na het behalen van dat diploma switch je al snel richting banketbakkerij. Je behaalt het diploma 'Zelfstandig werkend banketbakker', de wereld van de patisserie ligt aan je voeten. En dan vraagt je docent op het Deltion College: 'Van een goede banketbakker kan ik wel een goede broodbakker maken. Wil je meedoen aan Skills Boulanger?'

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    QA Officer bij Koopmans

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Over Bakkerswereld
  • Klantenservice
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • x
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen