Alles over Daan Hesseling

Daan Hesseling over Beter Bijland-brood: 'Wisselende kwaliteit maakt bereiding lastig'

Daan Hesseling over Beter Bijland-brood: 'Wisselende kwaliteit maakt...

Meester Boulanger Daan Hesseling heeft begin 2022 samen met een lokale boer en een graanspecialist een lokaal brood ontwikkeld: Beter Bijland. 'Het...

Foto: Jan Willem Schouten/ Archief Bakkerswereld

Daan Hesseling: 'Beter Bijland-brood heel goed ontvangen door klanten'

Meester Boulanger Daan Hesseling, mede-eigenaar van Bakkerij van Bentum in Lobith, is samen met een lokale boer en een graanspecialist de uitdaging...

De stempelactie van Bakkerij van Bentum.

Bakkerij van Bentum komt met stempelactie tijdens straatwerkzaamheden

De gemeente Montferland heeft besloten de Spoorstraat in Didam voor een half jaar open te leggen. Dat zorgt voor kopzorgen bij de in de straat...

v.l.n.r. Jan Zweistra, Mark Plaating en Wietse Schiere

Echte Bakkers krijgen les van drie Meesters Boulanger

Drie Meesters Boulanger kwamen op 25 september samen bij het Summa College in Eindhoven om de fijne kneepjes van het vak te delen met dertig Echte...

Wim Kannegieter, directeur Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij

Welkom nieuwe brood- en banketambassadeurs

Eind mei werd de Meester Boulanger en Patissier-cyclus 2018 afgerond. Ondersteund door medewerkers, familie en vrienden presteerden vier kandidaten...

Nederland is twee meesters rijker: Daan Hesseling (links) en Hidde de Brabander.
Foto: Peter van der Wal

Hidde de Brabander en Daan Hesseling nieuwe Meesters

Nederland heeft twee nieuwe meesters: patissier Hidde de Brabander en boulanger Daan Hesseling. Na drie dagen zwoegen op het examen en na een jaar...

Vakjury Marco van Scheijndel, technisch adviseur van desemspecialist Puratos en Daan Hesseling,

Posthuma en René Vermeij winnaars Desem Award Echte Bakkers

Posthuma, De Echte Bakker met winkels in Wommels, Sneek, Bolsward en Scharnegoutum heeft de Desem Award gewonnen in de categorie Ongevuld desembrood....

De mondiale vakbeurs Europain wordt in 2018 in een beurshal gehouden.

Europain & Intersuc 2016 met 150 demonstraties en conferenties

Het Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte bij Parijs is van vrijdag 5 tot en met zondag 9 februari het toneel van Europain & Intersuc 2016....

Een van de negen producten die Daan Hesseling bakte tijdens het WK Broodbakken in Parijs.

Bakker Daan Hesseling zit er even doorheen

Alweer drie dagen thuis uit Parijs. En nog steeds chagrijnig. Daan Hesseling (32, Lobith) kan zijn tweede plaats op het WK Broodbakken maar moeilijk...