Alles over D. van der Pol & Zonen

Van der Pol steunt Rode Kruis in coronastrijd
Van der Pol en Zonen draagt de hele maand april 5 cent per verkocht kilo-product af aan het Rode Kruis. Op die manier wil het grondstoffenbedrijf uit...

Nieuwe columnist: Panta rhei
Op de Vakschool in Wageningen hoorde ik voor het eerst over 'panta rhei'. Dit betekent letterlijk 'alles stroomt' of wel 'voortdurend in beweging'.

Echte Bakker Thijs Koolen: 'Onze kwaliteit geeft ons bestaansrecht'
Echte Bakker Thijs Koolen in het Limburgse Ell is zes keer verkozen tot Beste Echte Bakker van Nederland. 'Een uitstekende kwaliteit is voor ons het...

Decemberassortiment: traditie afwisselen met vernieuwing
Traditionele producten horen thuis in het decemberassortiment van de bakkerij. Het biedt kansen om deze authentieke producten eens van een afwijkende...

Van der Pol introduceert nieuwe bake-off koekjes
Van der Pol komt met drie nieuwe bake-off koekjes: gember, American cookie en groene thee-Matcha.

'Een speculaas brok waar je van blijft eten'
Banketbakkerij Jacobs heeft de eerste prijs gewonnen bij de landelijke Speculaas Brokken Keuring. De keuring wordt georganiseerd door Van der Pol...

Beste H&H speculaasbrokken van Van Woerekom
Patisserie Van Woerekom in Bennekom heeft de eerste prijs gewonnen bij de landelijke speculaasbrokkenkeuring van het Heerlijk & Heerlijk-gilde....

Doeleman heeft beste Echte Bakkersstaaf
Sjaak Doeleman, de Echte Bakker met winkels in Werkhoven, Cothen en Odijk is als eerste geëindigd in de landelijke Roomboter Amandelstaafkeuring van...

Amandelstaaf specialiteit bakker Van der Eijk
Echte Bakker Jan van der Eijk, met winkels in Haastrecht, Bergambacht en Gouda Goverwelle is als derde geëindigd bij de landelijke Roomboter...

Echte Bakkers wisselen tips en ideeën uit
71 ondernemers (en een veelvoud aan belangstellenden) waren gisteren, woensdag 4 september, in Zoetermeer aanwezig voor de Echte Bakkers...