FreshRecruitment
Coronabakkers runnen succesvolle no-nonsense bakkerij met café:...
In coronatijd begonnen Lard Breebaart en Mas van Aalderen afzonderlijk van elkaar thuis met het bakken van desembrood. Thuis is Amsterdam-Noord....
In coronatijd begonnen Lard Breebaart en Mas van Aalderen afzonderlijk van elkaar thuis met het bakken van desembrood. Thuis is Amsterdam-Noord....
Toen Arno Visser uit Dordrecht hoorde dat de lokale bakkerij zijn deuren zou sluiten, kon hij dat niet aanzien. Een bijzondere carrièreswitch was het...
Na bijna drie jaar vanuit haar garage een micro-bakkerij te hebben gerund, zet Ellen van Duijn de volgende stap. In september opent ze haar...
De online lesmethode FlexBase gaat Flex heten. Zowel de app als desktopversie worden interactiever en functioneler, zegt aanbieder FoodBase. Zo moet...
Zonder enige opleiding en ervaring een bakkerij overnemen; het is een stap die weinigen zullen en durven zetten. Natalie Penders waagde de sprong. Na...
Op 30 maart 2022 wordt de Startersdag gehouden. De dag is bedoeld ter aanmoediging van jonge, ambachtelijke bakkerij-ondernemers. Deelname is gratis.
Veel columns en artikelen gaan op het moment over de zoektocht naar personeel. Ik maak me daar natuurlijk al veel langer zorgen over.
Maurice Rommers heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt. De voormalig operazanger heeft half juli Bakkerij Amadeus geopend in de Utrechtse...
Bakker Henk Kloosterhof maakt een bijzondere switch. Na bijna veertig jaar stopt hij bij het familiebedrijf in het Groningse Winsum, waar zijn broer...
Studenten van het Bakery Institute in Zaandam gaan de versgebakken broden uit hun praktijklessen deze week uitdelen aan zorgverleners en...