De jongste innovatie van sterrenchef Dick Middelweerd is het worstelnbroodje teriyaki. Foto: Bakerstreet

Niet uit Brabant weg te denken worstenbrood krijgt zelfs eigen week

Na de Week van het Brood krijgt Nederland, of in elk geval Brabant, te maken met de Week van het Worstenbroodje. Sterrenchef Dick Middelweerd neemt het initiatief voor deze week, die net vóór en tijdens de carnaval staat gepland.

Foto: Facebook

Knallen met carnaval: niet één maar elf verschillende worstenbroodjes als publiekstrekker

Voor het vierde jaar heeft Paul van den Bogaert van Bakkerij Pol van de Bogaert zijn pop-up worstenbroodwinkel geopend. 'Worstenbroodjes worden natuurlijk tijdens carnaval overal verkocht, maar wij onderscheiden ons door ons grote assortiment bestaande uit elf verschillende worstenbroodjes. Ieder jaar voegen we nieuwe smaken toe. Daar komen klanten echt op af', aldus de bakker.

BroodOpMaat verkoopt brievenbusworstenbroodjes

BroodOpMaat verkoopt brievenbusworstenbroodjes

Nu mensen niet naar het openbare carnaval kunnen gaan, brengt Eric Kampfraath van bakkerij BroodOpMaat uit Tilburg het carnaval naar de mensen toe. Dit doet hij door zijn worstenbroodjes in brievenbuspakketjes te bezorgen in de regio Tilburg.

De promotie van het worstcarnavalever-pakket.

Worst carnaval ever! Bakkerij Van Keulen haakt in

Wordt het de Worst carnaval ever in 2021!? Als het aan Bakkerij Van Keulen in de Bommelerwaard ligt niet. De inventieve bakkers hebben een worstenbroodjesbox bedacht, de bestelling lopen storm.

Nachochilivlaai

Gaat Nachochilivlaai de Boerenkoolmetworstvlaai evenaren?

In navolging van het succesnummer Boerenkoolmetworstvlaai in 2019 heeft Bakkerij Van Doorn uit Schijndel in aanloop naar carnaval 2020 de Nachochilivlaai gelancheerd. 'We hopen er toch gauw zo'n 1000 van te verkopen.'

Dennis Swaanen met zijn bierworstenbroodjes. Foto: Birgit Moonen-Scheffers

Swaanen bedenkt bierworstenbroodjes voor carnaval

Speciaal voor carnaval introduceert Echte Bakker Jan Swaanen uit Hilvarenbeek een nieuwe ambachtelijke specialiteit: het bierworstenbroodje. 'Eigenlijk is deze nieuwe traktatie het beste van twee werelden', vertelt bakker Dennis Swaanen.

De Bonjourtruffel

Bonjourtruffel nieuwe smaakexplosie van Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw in Vught introduceert de Bonjourtruffel, een bijzondere truffel met een smaakexplosie van blonde Dulcey-chocolade, feuilletine en gezouten karamel. De truffel is ontworpen als cadeautruffel met om de verpakking een banderol met een wens of bedankje. Het familiebedrijf onder leiding van Arthur en Doris de Rouw verrast tevens met bijzondere themaverpakkingen en decoraties.