
Stuur op cijfers die ook echt kloppen
De laatste tijd zie ik veel ondernemers die hun informatiestromen goed denken te hebben ingericht, maar die naar gegevens kijken die helemaal niet...
De laatste tijd zie ik veel ondernemers die hun informatiestromen goed denken te hebben ingericht, maar die naar gegevens kijken die helemaal niet...
In veel plaatsen is de leegstand in het winkelgebied de laatste jaren sterk toegenomen. De gemeente Bodegraven neemt actieve maatregelen, maar wat...
Stoppen met werken is een onderwerp dat bij elke ondernemer wel eens door het hoofd speelt. In een vierluik bespreken Jan Buitelaar (Resultsplus) en...
In het eerste artikel behandelden we het onderwerp ‘stoppen met werken’. Het tweede artikel ging met name over de specifieke rollen van verschillende...
Het starten van een onderneming is gemakkelijker dan het beëindigen ervan. Er is veel om rekening mee te houden. Te veel om het allemaal zelf te...
Stoppen met werken is een onderwerp dat bij elke ondernemer wel eens door het hoofd speelt. In een vierluik bespreken we het proces rondom stoppen...
De toekomst laat zich niet voorspellen, maar voor mij staat vast, dat de komende tijd belangrijke strategische keuzes moeten worden gemaakt. Dat...
Bij investeringen in winkel of bakkerij gaat het volgens Jan Buitelaar van Resultsplus vaak om grote bedragen. Welk bedrag is beschikbaar? Wat is...
Het is steeds moeilijker medewerkers te vinden en te binden. Juist uw team kan het verschil maken. Coachen is tegenwoordig een essentieel onderdeel...
Ambachtelijke bakkers willen zich vaak onderscheiden door een breed en diep assortiment. Assortimentslijsten met meer dan 750 verschillende producten...