
Het zat er al eventjes aan te komen, maar het verbod op het gebruik van de kleurstof titaniumdioxide (E171) is definitief. De kleurstof wordt...
Het zat er al eventjes aan te komen, maar het verbod op het gebruik van de kleurstof titaniumdioxide (E171) is definitief. De kleurstof wordt...
Carlo Midiri, eigenaar van Patisserie George Vis en lid van het Nederlands Patisserie Team, is druk bezig met de voorbereidingen voor de finale van...
Carlz is in Nederland dé specialist op het gebied van handgemaakte stads- en streekbonbons. Inmiddels is De Alphense Bal gelanceerd op basis van een...
De opdracht was om één taart, twintig gelijke bonbons met een ganachevulling en één dessert te presenteren. De taart moest minimaal vier...
Smaak is volgens professor Peter Klosse een instrument om mensen te helpen bij het maken van gezondere keuzes. Fabrikanten voegen onnodig veel...
De bakkerswinkels liggen momenteel weer vol kerstchocolade en -bonbons. Hierbij zijn er volgens Harry van Etten, hygiëne-inspecteur van SVVW, wel een...
Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève in Maastricht heeft de tweede editie van zijn Sterrenbonbons gelanceerd. De Sterrenbonbons zijn...
Patisserie Soetenso in Leiden viert deze maand het tienjarig bestaan. Speciaal voor het jubileum is een jubileumdoosje met signature bonbons...
Tummers Passionelle in Heemstede voegt als eerste en enige patisserie in Nederland de luxe en zeer verfijnde bonbons van Frank Haasnoot en Tom van de...
Niels Verweij wint de wedstrijd om de Beste Bonbon van Nederland met een Japanse creatie. Verweij maakte met de vooraf voor elke kandidaat...