FreshRecruitment
Op afstand de Lekkerste Bonbon komt van Daan van der Lee
De wedstrijd om de Beste Bonbon van Nederland 2024 is gewonnen door een deelnemer wiens creatie er met kop en schouders bovenuit springt. Met zijn...
De wedstrijd om de Beste Bonbon van Nederland 2024 is gewonnen door een deelnemer wiens creatie er met kop en schouders bovenuit springt. Met zijn...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Gudrun introduceert een praline dat volgens het principe van upcycling is ontwikkeld. Het bedrijf uit het Belgische Lier gebruikt een...
Circulaire innovatie staat op de kaart bij Jan Douwe Gerbranda. De eigenaar van Bakkerij Van der Kloet in Franeker spant zich in om verspilling te...
Het zat er al eventjes aan te komen, maar het verbod op het gebruik van de kleurstof titaniumdioxide (E171) is definitief. De kleurstof wordt...
Carlo Midiri, eigenaar van Patisserie George Vis en lid van het Nederlands Patisserie Team, is druk bezig met de voorbereidingen voor de finale van...
Carlz is in Nederland dé specialist op het gebied van handgemaakte stads- en streekbonbons. Inmiddels is De Alphense Bal gelanceerd op basis van een...
De opdracht was om één taart, twintig gelijke bonbons met een ganachevulling en één dessert te presenteren. De taart moest minimaal vier...
Smaak is volgens professor Peter Klosse een instrument om mensen te helpen bij het maken van gezondere keuzes. Fabrikanten voegen onnodig veel...
De bakkerswinkels liggen momenteel weer vol kerstchocolade en -bonbons. Hierbij zijn er volgens Harry van Etten, hygiëne-inspecteur van SVVW, wel een...