
Ik krijg bij een presentatie een zakje zonnepitten. Ineens ben ik terug in de tijd van mijn sollicitatie bij Wessanen en zie ik de etalage van onze...
Ik krijg bij een presentatie een zakje zonnepitten. Ineens ben ik terug in de tijd van mijn sollicitatie bij Wessanen en zie ik de etalage van onze...
De winnaars van de HAS Food Expericence 2022 zijn bekend. Wat te denken van maaltijdpakketten voor gezinnen met én een lager inkomen en...
Jos Huijbregts, directeur van Bakkerij Van Vessem, heeft een ambitieus plan: hij wil de keten omkeren en de bakker en zijn klanten bovenaan zetten....
De Lokalist is een nieuw platform voor lokale producten. Het platform biedt verse producten van ruim honderd boeren en versspecialisten, zoals...
Duurzame landbouw, economische groei in de food sector en een integraal voedselbeleid. Dáár draaide het eerste verkiezingsdebat voor de Tweede...
Bakkerij Stroet in Neede en Beltrum verkoopt sinds vorige week een Farmers Defense Force-vlaai. Van de monchou-taart gaat €2,50 naar Farmers Defence...
Voor wie het interessant vindt: in de 10-delige podcastserie Wat de boer schaft gaat Petra Possel (NTR’s Mangiare!) op bezoek bij boeren en vissers....
Supermarkten spannen zich volgens het CBL voldoende in om streekproducten aan te bieden.
Landbouwminister Carola Schouten wil meer Nederlandse producten in de supermarkt. Ook wil ze dat boeren rechtstreeks aan de consument kunnen verkopen.
De Regio Foodvalley begint masterclasses voor boeren die duurzaam geproduceerde producten zelf in de directe omgeving willen verkopen. Met deze korte...