
Wat is de relatie tussen het Geel, Groen en de Bolletjestrui in de Tour de France én Kollenberger spelt, fruit en kersensap uit Bemelen, lupine uit...
Wat is de relatie tussen het Geel, Groen en de Bolletjestrui in de Tour de France én Kollenberger spelt, fruit en kersensap uit Bemelen, lupine uit...
Bakker en gamechanger Frank van Eerd van de Bisschopsmolen in Maastricht weet het zeker: de tijd is rijp voor échte duurzaamheid. Ook in de bakkerij....
De filosofie van Frank van Eerd, oprichter en eigenaar van De Bisschopsmolen en GrainLabs in Maastricht, heeft internationaal de aandacht gewekt....
De Bisschopsmolen in Maastricht roept consumenten en producenten op te kiezen voor slow food: voeding die is geteeld en bereid volgens de wetten én...
Bakkerij de Bisschopsmolen in Maastricht is afgelopen weekend compleet overvallen door de grote toename in het aantal webshopbestellingen. Met name...
Haar twintigste verjaardag viert de coöperatie Kollenberger spelt met de eerste oogst van de nieuwe duurzame graansoort Tritordeum én door samen met...
De eerste oogst tritordeum van Nederlandse bodem is van het land. In totaal hebben de telers Wynand Vogels en Huub Diederen 20 ton gehaald van 4...
Bakkerij en smaaklokaal de Bisschopsmolen in Maastricht bestaat 15 jaar. Later dit jaar vieren eigenaren Frank en Diana van Eerd het jubileum met...
De perfecte Limburgse vlaai staat centraal in een aflevering van Lekker Lokaal op 24Kitchen. Laura de Grave ontdekt de geheimen van de vlaai als zij...
Biologische bakkerij De Trog lanceert een Tritordeum brood. De in het Belgische Ieper gevestigde bakkerij, die onder leiding staat van meester bakker...