
Madeleine Gielens, oprichter van MaGie Creations wil een duurzame bestemming vinden voor bierbostel. De bouw van een demo-fabriek staat op de...
Madeleine Gielens, oprichter van MaGie Creations wil een duurzame bestemming vinden voor bierbostel. De bouw van een demo-fabriek staat op de...
Op deze Blue Monday 17 januari slaan de Brabantse familiebrouwer Bavaria en de Brabantse worstenbroodbakker Houben de handen ineen.
Banketbakker Dorus Jaspers van Bakkerij van de Ven uit Venhorst heeft samen met kok Leon Bex een ‘Worstenbrouwtje’ gemaakt: een worstenbroodje met...
De tweede lockdown vanwege het corona-virus heeft Robbert Uyleman doen besluiten zijn biercafé om te vormen tot een bakkerij. Donderdag 19 november...
Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel maakt in samenwerking met Opener Bier in Dongen een eigen bier dat is gebrouwen met brood dat overblijft van het...
Het eerste Nederlandse bier gebrouwen van bagels is een feit. Het is een 100 procent Leids product geworden dat niet alleen erg lekker is maar ook...
Bakker Van Vessem en craftbierbrouwerij Jopen hebben de handen ineengeslagen. De Haarlemse ondernemingen hebben hun reststromen ingezet om een...
EigenWeiz is het eerste 100% circulaire bier van Limburg. Het is in co-creatie ontstaan met GrainLabs, de Bisschopsmolen en de Gulpener...
Met trots presenteert Bakkerij De Bisschopsmolen EigenWeiz, het eerste 100 procent circulaire bier van Limburg. EigenWeiz is in co-creatie ontstaan...
BrouwBrood is een duurzaam initiatief van vier studenten van de opleiding Bèta-Gamma van de Universiteit van Amsterdam. Zij maken van de reststromen...