Grow Recruitment
Bakker Schuld ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled...
Bakkerij Schuld in Oldebroek en Elburg verkoopt in alle filialen een nieuw koolhydraatarm brood. Schuld gebruikt geupcycled brouwgraan, een...
Bakkerij Schuld in Oldebroek en Elburg verkoopt in alle filialen een nieuw koolhydraatarm brood. Schuld gebruikt geupcycled brouwgraan, een...
MaGie Creations zet samen met De Bakkers Combinatie en Vermaat Groep een nieuw product op de kaart: de PowerBagel. Het geheime ingrediënt?...
Een inkijkje bij andere sectoren kan leiden tot nieuwe inzichten. Mede hierom bezoeken een kleine vijftig bakkers op uitnodiging van Dossche Mills...
Industriële bakkers die aan de slag willen met de reststroom bierbostel als ingrediënt, lopen vaak tegen verwerkingsproblemen aan. Het product is...
Madeleine Gielens, oprichter van MaGie Creations wil een duurzame bestemming vinden voor bierbostel. De bouw van een demo-fabriek staat op de...
Op deze Blue Monday 17 januari slaan de Brabantse familiebrouwer Bavaria en de Brabantse worstenbroodbakker Houben de handen ineen.
Banketbakker Dorus Jaspers van Bakkerij van de Ven uit Venhorst heeft samen met kok Leon Bex een 'Worstenbrouwtje' gemaakt: een worstenbroodje met...
De tweede lockdown vanwege het corona-virus heeft Robbert Uyleman doen besluiten zijn biercafé om te vormen tot een bakkerij. Donderdag 19 november...
Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel maakt in samenwerking met Opener Bier in Dongen een eigen bier dat is gebrouwen met brood dat overblijft van het...
Het eerste Nederlandse bier gebrouwen van bagels is een feit. Het is een 100 procent Leids product geworden dat niet alleen erg lekker is maar ook...