Grow Recruitment
Inspelen op lokaal? Deze bakkers geven het voorbeeld
Consumenten hechten steeds vaker waarde aan lokale producten. Bakkers kunnen hierop inspelen door samenwerking te zoeken met lokale, ambachtelijke...
Consumenten hechten steeds vaker waarde aan lokale producten. Bakkers kunnen hierop inspelen door samenwerking te zoeken met lokale, ambachtelijke...
Studenten uit Leeuwarden hebben een 'Vloeibare Boterham' aangeboden aan Tweede Kamerlid Aant-Jelle Soepboer. Door oud brood te verwerken in bier...
Een Sûkerbôle Tripel en een Sûkerlatte Blond. Brouwerij 11stijlenbier uit Leeuwarden toont aan dat bier prima samengaat met bakkerij-ingrediënten. De...
MaGie Creations zet samen met De Bakkers Combinatie en Vermaat Groep een nieuw product op de kaart: de PowerBagel. Het geheime ingrediënt?...
Bij Bakkerij 't Kraayennest is er nagenoeg geen voedselverspilling meer. Dat levert het bedrijf een unique selling point op. Harry van Kraaij en René...
Verspilling tegengaan staat hoog op de agenda van voedselproducerend Nederland. Ook Bakkerij 't Kraayennest in Nijmegen draagt daaraan bij. De...
Banketbakker Dorus Jaspers van Bakkerij van de Ven uit Venhorst heeft samen met kok Leon Bex een 'Worstenbrouwtje' gemaakt: een worstenbroodje met...
De tweede lockdown vanwege het corona-virus heeft Robbert Uyleman doen besluiten zijn biercafé om te vormen tot een bakkerij. Donderdag 19 november...
De Twentse Bierbrouwerij komt met een eigen bierkoek. Deze bijzondere koek is ontstaan uit een samenwerking tussen de koekenbakkers van Vondelkoeken...
In een voormalig bier-koelhuis aan de Dintelstraat 46 in Den Haag heeft de bistro van De Broodbrouwers haar deuren geopend sinds 1 juni 2020. Ze...