FreshRecruitment
De reguliere bakkerij is vaak nog te traditioneel
Het aanbod in plant-based en andere better for you-producten groeit harder dan ooit. De traditionele bakker en de banketafdeling van de supermarkt...
Het aanbod in plant-based en andere better for you-producten groeit harder dan ooit. De traditionele bakker en de banketafdeling van de supermarkt...
Vakbeurs Horecava 2022 wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Dit besluit heeft de organisatie, in afstemming met de...
GoodMills Innovation biedt diverse bakkerijconcepten en plantaardige vlees- en visalternatieven. Het bedrijf staat op de de vakbeurs Food Ingredients...
IBA.Connecting Experts organiseerde afgelopen jaar voor de wereldwijde bakkerij-industrie twee digitale evenementen. In totaal 8.304 belangstellenden...
Hoe zorg je ervoor dat jouw verpakking over de toonbank vliegt? Op 17 en 18 november 2021 keert Packaging Innovations terug naar Taets Amsterdam. Het...
Na een jaar afwezigheid wordt op maandag 27 en dinsdag 28 september weer de Vakbeurs Foodspecialiteiten georganiseerd in Expo Houten. Deze beurs is...
Onderneem 't, dé franchisebeurs van Nederland, wordt op donderdag 23 en vrijdag 24 september gehouden. Hier kunnen belangstellenden alles ontdekken...
De tweejaarlijkse bakkerij-, zoetwaren- en ijsbeurs InterSicop in Madrid krijgt dit jaar een virtuele editie. Het online event staat gedurende de...
Aan het begin van een nieuw jaar geldt de Horecava in de RAI in Amsterdam ook voor veel bakkerij-ondernemers als aftrap om nieuwe ideeën op te doen....
Tavola wordt uitgesteld naar 21 tot en met 23 maart 2021. Eerder was de beurs, die oorspronkelijk dit voorjaar gehouden zou worden, al verplaatst...