FreshRecruitment
Sandra Dijkstra (22) over banketbakkersvak: 'Praktijk is veel leuker...
Sandra Dijkstra (22) uit Rinsumageest is inmiddels ruim een jaar in dienst bij Bakkerij Braaksma in Oentsjerk. Daar zit ze helemaal op haar plek. 'Ik...
Sandra Dijkstra (22) uit Rinsumageest is inmiddels ruim een jaar in dienst bij Bakkerij Braaksma in Oentsjerk. Daar zit ze helemaal op haar plek. 'Ik...
Zij die zijn ingevoerd in de suikerkunst, kunnen hem zich vast herinneren. Gestoken in een roze bakkersbuis gaf hij in Nederland vele trainingen...
Banketbakkerij Maison Kelder heeft een volledige veganistische Hazelnoot Crèmetaart ontwikkeld. De grootste uitdaging daarbij was volgens Tistan van...
Vader Jaap van der Veer heeft zijn sporen in de bakkersbranche ruim verdiend. Samen met zijn vrouw en zoon Remco, die in 2017 in de zaak kwam,...
Banketbakkerij Jan de Boer in Vlaardingen is volgens eigenaren Martin en Diana Huygen nog de enige bakkerij waar ijzerkoekjes tussen twee ijzers...
Nagenoeg elk dorp op het Franse eiland Corsica heeft zijn eigen biscuiterie waar de overheerlijke canistrelli worden gemaakt. Wie het eiland bezoekt,...
De vestigingen van Banketbakkerij Maassen zijn overgenomen door Bob Kaptein, eigenaar van Maison Kelder in Den Haag en Banketbakkerij Brokking in...
Het zachtfruitseizoen is in opkomst. Patissier Jurgen Koens heeft daarom een recept ontwikkeld voor een eclair met aardbeien. Deze variant van het...
Prestige Fruit heeft een fris en fruitige editie uitgebracht aan het begin van de lente. Het inspiratiemagazine voor foodprofessionals staat vol...
Met zijn specialistische lekkernijen en streekproducten wil Romke van der Meulen van banketbakkerij De Korenbloem & Schaafsma in Sneek en Franeker...