IJsnova van Bakeplus: van exclusieve 'Pistache 1957' tot commerciële...
Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....
Bakeplus heeft haar meest trendy ijsnoviteiten nog eens onder de aandacht gebracht op de Dag van het Ambacht/IJsvak, maandag 11 maart in Gorinchem....
Het maartnummer van Bakkerswereld 2024 gaat uitgebreid in op klantenbinding. In deze editie onder meer ook deel 1 van een artikelenreeks door Fred...
Echte Bakker Van der Veer besteedt veel aandacht aan het werven en binden van klanten. Met succes: het aantal klanten groeit nog ieder jaar. Remco...
In totaal 43 regiokampioenen hebben zich de afgelopen weken geplaatst voor het NK Jeugdvakwedstrijden. Op 10 april strijden deze kampioenen op het...
Wat doet de consumptie van brood, tarwe en gluten met de gezondheid van de mens? Zijn (buik)klachten die consumenten zeggen te ervaren, zeker wanneer...
De namen van de deelnemende patissiers aan de Dutch Pastry Award zijn bekend. Het zijn Rostriana Permatasari, Noa Vlemmix, Veerle Pos, Laurens de...
Technologiebedrijf TOP heeft een volledig plantaardige vervanger voor vloeibaar heelei geïntroduceerd. Het bedrijf heeft het product al op kleine...
Zonder enige ervaring in het zelfstandig ondernemen nam Ritchie Soekhlal 5 jaar geleden Patisserie Tummers in Heemstede over. Je moet het maar...
Een jubileum om flink bij stil te staan. Het Nederlands Patisserie Team, in 2020 omgedoopt tot het hippere Dutch Pastry Team, bestaat 25 jaar. 'We...
In navolging van het Eberhardtje, dat Amsterdammers moet verbinden, is een tweede verbindingskoekje gelanceerd. Het Leger des Heils en Stichting...