FreshRecruitment
'Bakkerzout 2.0, moet dat nou zo nodig?'
Een nieuw bakkerszout ontwikkelen dat voldoet aan alle voorwaarden die ambacht en grootbedrijf stellen, en waarop ook de gehele sector positief zou...
Een nieuw bakkerszout ontwikkelen dat voldoet aan alle voorwaarden die ambacht en grootbedrijf stellen, en waarop ook de gehele sector positief zou...
In de sector lijkt het wat stil rondom het project Bakkerszout 2.0, maar achter de schermen is het traject in volle gang. Van de 42...
De Crompouce, vegan gebak, de eiwittransitie, suiker- en zoutverlaging en voedselveiligheidsissues. De bakkerijsector is de laatste maanden van 2023...
Het project Bakkerszout 2.0 krijgt steeds verder vorm. Grootbedrijf en ambacht zien het belang van een gezondere zoutsamenstelling in brood voor...
Het decembernummer van Bakkerswereld 2023 gaat grotendeels over trends. Trends in gezondheid, een andere zoutsamenstelling tot vegan en...
Magnesiumproducent Nedmag lanceert een nieuw product onder de merknaam Pure Health & Earth. Hiermee richt de producent zich op zowel zoutreductie in...
De bak- en smaakproeven met nieuwe zoutsamenstellingen voor brood zijn woensdag 4 oktober een tweede ronde ingegaan. De proeven zijn de opmaat naar...