
Buitelaar en Van Egmond: ‘Reorganiseren is niet personeel wegtoveren’
De kosten stijgen en dat maakt dat de exploitatie opnieuw moet worden bekeken. Inkoop en kosten moeten opnieuw in een sluitende verhouding tot de...
De kosten stijgen en dat maakt dat de exploitatie opnieuw moet worden bekeken. Inkoop en kosten moeten opnieuw in een sluitende verhouding tot de...
De laatste twee dagen van het jaar zijn bij Bakkerij Jos Rood – zoals bij vele bakkers – tropentijden als het gaat om het bakken van oliebollen. Om...
Bakker Joe Fitzmaurice en zijn vrouw Julie bouwen mee aan een nieuwe broodcultuur in Ierland met hun bakkerij Riot Rye, in het Ierse ecodorp...
In deze krappe arbeidsmarkt is het belangrijk dat het beroepsonderwijs jongeren opleidt in kansrijke beroepen. Beroepen waar vraag naar is. Directeur...
De Jouster bakkerijen Breimer en Hallema zijn zo trots dat Andries van Noppert, keeper van het Nederlands Elftal, uit Joure komt dat ze speciaal...
Wat is gezond? Daar kun je heel lang over discussiëren. Dat een fles wijn met een zak chips per dag geen goed idee is, kan iedereen wel bedenken....
Bakkerij Mama houdt maandagmiddag 21 november open huis voor de horeca. Afgelopen zaterdag konden consumenten komen kijken, praten en proeven in...
Visie en perspectief. In de huidige, turbulente tijd, waarin iedereen grip probeert te krijgen op de situatie en vele ondernemers in meer of mindere...
Bakkerij Kottier in Breda stopt na 36 jaar. Gebrek aan vakbekwame bakkers en de energieprijzen nopen de bakker ertoe het bedrijf te staken. De...