Peulvruchtencake? Flanders Food onderzoekt potentie van peulvruchten...
Kunnen peulvruchten in de bakkerijsector een belangrijke grondstof zijn voor glutenvrije en plantaardige producten? Flanders Food zocht het uit in...
Kunnen peulvruchten in de bakkerijsector een belangrijke grondstof zijn voor glutenvrije en plantaardige producten? Flanders Food zocht het uit in...
De bakkerij van Van Keulen in Gelderland en Brabant, die vorige week werd stilgelegd vanwege problemen met de hygiëneregels, is weer in bedrijf. Een...
Voedselverspilling is een belangrijk thema binnen de bakkerijsector. De Bisschopsmolen heeft drie belangrijke maatregelen genomen om het weggooien...
Frituurproducten spelen een belangrijke rol in het assortiment van de bakkerij. Hiermee kun je je onderscheiden, je bedrijf op de kaart zetten én...
Morssink Dé Bakker introduceert een nieuw brood dat de authentieke smaak van Helmond bevat: Helmond's Desem. Dit brood is gemaakt met een speciaal...
Toen Arno Visser uit Dordrecht hoorde dat de lokale bakkerij zijn deuren zou sluiten, kon hij dat niet aanzien. Een bijzondere carrièreswitch was het...
Borrelen, netwerken en volop inspiratie. Dat zijn in het kort de ingrediënten van het Bakeplus Event 2023. Op het event maakten bakkers kennis met de...
Bakker Roland Toorenberg, eigenaar van de Wiener Konditorei in Den Haag, maakt jaarlijks extra tompouces voor Prinsjesdag. Op een filmpje van de NOS...
De FNV roept ambachtelijke bakkers op om een petitie voor betere loonafspraken voor alle ambachtelijke bakkers te tekenen. De NBOV is echter nog...
De werknemers van Bakkerij van Vessem in Haarlem hebben vorige week voor 48 uur het werk neergelegd voor betere loonsverhogingen. Met de staking is...