Alles over Bakker Bart

Martijn en Friso Nelis van Broodjestester recenseren de broodjes.

Kort nieuws: Cao industriële bakkerij zo goed als rond, publieke...

In dit overzicht vind je korte nieuwsberichten uit de bakkerij- en voedingsbranche. Ze worden hier gebundeld en steeds aangevuld met nieuwe berichten. Onder meer: de Cao industriële bakkerij is zo goed als rond en daarmee zijn de stakingen van de baan. Landelijke media pakken NK Broodbeleggen op.

Orderpilaren komen in steeds meer winkels van Bakker Bart te staan. Foto BB/Emiro Smolders

Bakker Bart zet met orderpilaren vol in op digitaal bestellen

Bakker Bart en software-bedrijf Jamezz zorgen samen voor een landelijke uitrol van zogenoemde 'orderkiosken' in de Bakker Bart-winkels. De bakkerijketen onderstreept daarmee zijn geloof in digitaal bestellen voor de klanten in de winkel.

Een  optimale flow in de winkel? Zo doet Bakker Bart dat in nieuw concept

Een optimale flow in de winkel? Zo doet Bakker Bart dat in nieuw...

Bakker Bart heeft haar winkelconcept vernieuwd. De eerste vestiging met de nieuwe uitstraling wordt op 1 oktober geopend in Kampen. In het concept staat efficiëntie centraal. Niet alleen voor de klant maar ook voor het winkelpersoneel. Hoe zorg je voor een optimale flow?

De zaak van Bakker van Maanen in Woerden was de eerste waar de keten ook alcohol mocht schenken. Foto: Van Maanen

Gluren bij de buren: dit valt op in de top 10 lunch- en...

Online-platform Food Inspiration (FI) heeft een top 10 van grootste en net iets kleinere lunch- en broodjesformules in Nederland samengesteld. Onder het motto: Gluren bij de buren neemt Bakkerswereld de lijst door. Wat valt op? In ieder geval dat het geen zeldzaamheid is dat (keten)bakkerijen graag tegen de horeca aan schuren. Een fenomeen dat ook bij ambachtelijke bedrijven zichtbaar is.

Bezorgservice laat Doetinchemse Bakker Bart-franchiser floreren

Bezorgservice laat Doetinchemse Bakker Bart-franchiser floreren

Linda en Martijn Wolsink, Bakker Bart-franchisenemers voor de vestiging Doetinchem, zijn genomineerd voor Franchisenemer van het Jaar 2024. Dat komt mede door hun uitstekende bezorgservice. Samen met nog twaalf andere ondernemers dingen Linda en Martijn mee naar deze titel.

Bakker Bart test in 4 winkels de Heldro-ijstap.
Foto's: Bakker Bart

Bakker Bart test vers-ijs-concept met Heldro IJs

Bakker Bart trapt in samenwerking met Heldro IJs een ijs-pilot af. In alle vier de windstreken in Nederland gaan een aantal franchisenemers onderzoeken of ijs een kansrijke aanvulling is op het aanbod in de winkels.

De vernieuwde winkel van Bakker Bart in Den Bosch.

Oud pand combineren met digitalisering? Zo doet Bakker Bart dat

Na ruim een half jaar het pand te hebben verbouwd, opende Bakker Bart donderdag weer haar deuren in het centrum van Den Bosch. Met de vernieuwde winkel toont het concern aan dat het mogelijk is om een oud pand te combineren met vernieuwing.

Remy Ooink: ‘Flextarieven voor stroom zijn bij mij nu heel laag

foto Hans Prinsen

Bakker Ooink komt energiecrisis goed door, hoe deed hij dat?

Bakker Remy Ooink runt een Bakker Bart in Eibergen. Hij is de energiecrisis op een bijzondere wijze doorgekomen en wil collega-bakkers wel zijn verhaal vertellen. 'Ben blij dat die onrust nu voorbij is.'

Bakker Bart heeft een nieuwe winkel geopend in het nieuwe ziekenhuis in Elst.

Nieuwste vestiging Bakker Bart in ziekenhuis Elst is bakkerij,...

Bakker Bart heeft een nieuwe winkel geopend in het gloednieuwe pand van Rijnstate, het nieuwe ziekenhuis in Elst (Gelderland). Naast bakkerij fungeert het bedrijf ook als wachtkamer voor patiënten, kantine voor het ziekenhuispersoneel en als cateraar voor locatie gebonden evenementen.

Optimale combinatie tussen fysieke en online winkel? Zo pakt Bakker Bart dat aan

Optimale combinatie tussen fysieke en online winkel? Zo pakt Bakker...

Hoe kun je je fysieke winkel het beste combineren met je online omgeving? Dat is voor veel ambachtelijke bakkers best een lastig vraagstuk. Bakker Bart is op dit gebied één van de koplopers. Momenteel is een pilot aan de gang om één operationeel platform te creëren. Wat kan de bakker hiervan leren?