State-of-the-art-bakkerij Summa volledig gasloos en energiezuinig van...
De nieuwe bakkerij van het Summa College in Eindhoven is volledig gasloos. Alle machines zijn bovendien energiezuinig. 'De energietransitie vergt ook...
De nieuwe bakkerij van het Summa College in Eindhoven is volledig gasloos. Alle machines zijn bovendien energiezuinig. 'De energietransitie vergt ook...
Honderd jaar broodbereiding. Bakkerijtechnoloog Piet Sluimer neemt die eeuw onder de loep als het gaat om het bakken van busbrood in zowel de...
Frituurproducten spelen een belangrijke rol in het assortiment van de bakkerij. Hiermee kun je je onderscheiden, je bedrijf op de kaart zetten én...
Rademaker, toonaangevend in industriële deegverwerkingslijnen, presenteert op de IBA in München diverse innovaties. Onder meer de Radini-broodlijn...
1 juli nadert. Na de energietransitie, loon- en personeelsvraagstukken, staan bakkerijen, ijsslalons en lunchrooms vanaf die datum voor een volgende...
Nederlandse bakkers hebben ruimhartig apparatuur en machines gedoneerd voor de inzamelingsactie voor Oekraïne. Zeelandia zette de inzameling op...
Samen met de stichting Bake4Ukraine en de Nijkerkse stichting 'Kom over en Help' organiseert Zeelandia Nederland een inzamelingsactie voor Oekraïense...
Nu Moulin-Debaillie per februari 2023 volledig is geïntegreerd in Verbufa, gaan beide bedrijven samen verder onder de naam: Handtmann Benelux B.V....
Een belangrijke reden om op 5, 6 of 7 maart naar de Bakkervak te gaan is natuurlijk het spotten van noviteiten. Welke nieuwe producten brengen de...
In tegenstelling tot andere jaren staat Ter Haar bakkerijmachines met gereviseerde machines op de Bakkersvak. Daarnaast toont het bedrijf ook de...